Seçkin Üye
Dostum bana kalırsa sokakta en etkili dövüş sanati güreş gerisi hikayeEn iyi dövüş tekniği nedir? sokak dövüşünde boks işe yararmı? ve bir boks salonuna yazılmaya gerek varmı? yoksa evde bilek güçlendirme antrenmanı yapsam boksör kadar sert vurabilirim dimi ve tekniğide youtubede video izleyerek çalışıp gölge boksu yapıp filan yani evde boks çalışılır dimi
MMA öğren kankam ben mma ciyim tavsiye ederimEn iyi dövüş tekniği nedir? sokak dövüşünde boks işe yararmı? ve bir boks salonuna yazılmaya gerek varmı? yoksa evde bilek güçlendirme antrenmanı yapsam boksör kadar sert vurabilirim dimi ve tekniğide youtubede video izleyerek çalışıp gölge boksu yapıp filan yani evde boks çalışılır dimi
Sokakta kavga etmeyi öğrenemezsin, sokakta sadece saldırıyı öğrenirsin.bence sokakta öğrenilen daha garantili
kickboks tercihin olabilir dostumEn iyi dövüş tekniği nedir? sokak dövüşünde boks işe yararmı? ve bir boks salonuna yazılmaya gerek varmı? yoksa evde bilek güçlendirme antrenmanı yapsam boksör kadar sert vurabilirim dimi ve tekniğide youtubede video izleyerek çalışıp gölge boksu yapıp filan yani evde boks çalışılır dimi
Ne alaka hocam yavalornat oyna
bence karete derslerine git faydalı olurEn iyi dövüş tekniği nedir? sokak dövüşünde boks işe yararmı? ve bir boks salonuna yazılmaya gerek varmı? yoksa evde bilek güçlendirme antrenmanı yapsam boksör kadar sert vurabilirim dimi ve tekniğide youtubede video izleyerek çalışıp gölge boksu yapıp filan yani evde boks çalışılır dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?