İyi bir sistemim var Bilgisayardan nasıl para kazanırım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heir of the devil
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben genelde bilgisayar başındayım ve yapacak birşeyim de kalmadı artık , Şu sıralar paraya da ihtiyacım var. Bilgisayar üzerinden ne gibi işler yaparak para kazanabilirim az çok photoshop bilgim var ama bionluk gibi sitelerde birsürü grafiker var bu yüzden yapmak istemiyorum başka ne yapabilirim bir para kazanma yöntemi var mı ? video izlemek , anket doldurmak vs gibi Bana örnek ve linkleriyle beraber yazabilirmisiniz ? Teşekkürler.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Photoshop gibi seyler soylemissin ama oyun oynuyorsan genel olarak valorant gibi oyunlarda rank kasıp satabilirsin. Forumdaki valorant chairle hesap kasip satiyorum para kazanmak istiyorsan oneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
oyunlarda yetenekliysen boost yapıp satabilirsin

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
@AeshmaDaeva dostum photoshop bilgin varsa isteğe göre edit yapıp satabilirsin

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Yok. Basit ama keskin bir cevap değil mi? Yok.. Eğer muhabbet yeteneğin varsa yayın açıp veya video çekip içerik üretebilirsin. Bu sana göre değilse o bionluk gibi sitelerde grafikerlik yapmanı öneririm. Yok ben bu işte yokum dersen ilgilendiğin alanla ilgili yeteneklerini geliştirebilirsin. Udemy / Youtube üzerinden videolar ile yeni şeyler öğrenip bir işe girip çalışabilirsin. Ama açık söyliyim ne anket doldurarak ne mining yaparak kolaydan para kazanamazsın.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
grafık tasarım yapa bılırsın

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
eğer lol oynuyorsan 30 a hesap kasıp satabilirsin forumdaki script şuan ud eğer rank kasarım diyorsan boost yapıp satabilirsin metin2 oynuyorsan piyasası olan sunucularda metin botu açıp gelen farmı tl ile satabilirsin eğer site web tasarımdan anlıyorsan ücret karşılığı web tasarımı yapabilirsin düşününce aklıma bu fikirler geliyor

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kankam malesef direktg para kazanamıyorsun düşündüğün şekilde çünkü insanlar freelance alırken profiline girip not veriyorlar sertifikası okduğu bölüm vs . kısacası çok nadirde olsa iş fırsatı bulup bunu cv'ne ya da profiline yansıtabilmen lazım sana tavsiyem önden 5-6 proje hazırla ki iş ilanına istek atarken de ki böyl böyle çalışmalarım var bunlaru bunları yaptım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
oyunlarda iyiysen boost basıp hesap satıp kar edebilirsin veya grafik tasarımı felan yapabilirsin ama hemen para kazanamassın emek vermen gerek

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
knk edit programı öğren yayıncılara edit yap paylaş ilerde patlarsın

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kardeşim boş zamanın varsa yazılım en mantıklısı ama iyi seviyeye gelmen 2 yılını alır hemen para kazanamazsın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ben sana ne desem bundan para kazanılmaz dersin ama önemli olan ne biliyor musun süreklilik pc de zevk otururken zevk aldıgın ne var onu bul sonra onu çeşitlendirmeye calıs paraya dökülecek bir yanı var mı en basitinden oynadıgın bir oyunun youtube videsounu cekip atabilirsn başta izlenmez tabiki normal olarak ama buna kızıp bırakmaya calısma devam edersen başarıya ulaşırsın devam etmezsen yerinde sayarsın bu her konuda böyledri süreklik en önemli şey bu olaylarda

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Kanka Bant Yatın Aç G-LOOT kur oyun oynayarak para kazan yada anket yap bir cok yontem var

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
grafik tasarım ya da yayıncılık

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
LoL , Valorant , Cs gibi oyunlarda yeteneğin var ise boost veya Cashflow denilen sistemi yapabilirsin bir hesabı unranked alıp belirli lige kadar getirip satış yapmak gibi detaylar için yardımcı olabilirim discord üzerinden ulaşabilirsin ; anxwashere

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Satılacak oyunlar için hileler yazabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Edit ve Shoplama yapmanı tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...