Gaius Julius Caesar Augustus Germanicus
Onaylı Üye
hile sadece gameloopta çalışmıyormuydu bluestack çalışmıyor die biliyordumpubg mobile BLUESTACKS emilatörde hile hatası alıyorum hileyi videodaki gibi aktive etmeye calısıyorum
oyunu çalıştır diyor tamama basıyorum hile kapanıyor yardımcı olacak varmı
Hile sadece gameloopta mi çalişiyor ? diğer programlarda çalışmıyor muhile sadece gameloopta çalışmıyormuydu bluestack çalışmıyor die biliyordum
ben öyle biliyorum kanka bazı arkadaşlarda denemiş açılmamış gameloop girince oluyormuş bilemicem denemedim söyleneni söyledim sadeceHile sadece gameloopta mi çalişiyor ? diğer programlarda çalışmıyor mu
anladım teşekkür ederim genede böyle bir bilgiyi paylaştigin içinben öyle biliyorum kanka bazı arkadaşlarda denemiş açılmamış gameloop girince oluyormuş bilemicem denemedim söyleneni söyledim sadece
Rica ederim dostum tavsiye istersen gameloop daha iyi fps bakımından falan bluestack fps düşürüyo android şeklinde oynandıgı için sanki pcye telefon bağlanılmış gibi oluyor bağlantı sıkıntısı yaşatıyor anlayacagım gameloop öyle değil emülatörde baş yapıtanladım teşekkür ederim genede böyle bir bilgiyi paylaştigin için
kardeşim pubg mobile genel tartışma alanı burası yani sence burda muhteşem Osmanlı hilesi sorman ne kadar doğru ?Muhteşem osmanlı hilesi var mi arkadaslar
onaylı üye olmak gerekiyor hilenin çalışması içinvalla ben de gameloopta açıyorum oyunu ama hileyi açamadım bir türlü
oanylı üye olmak için ne yapmalı ?onaylı üye olmak gerekiyor hilenin çalışması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?