gameloop mavi ekran hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
internetten aradıpın zaman kesın cozumu bulunuyor.bende aynısı oldu cozumu arayıp buldum
malasef hocam hiç bir platformda çözümü bulamadım
Post automatically merged:

knk bırkac gameloop u tamamen bılgısayardan sılın demıs ama sılmeden once gorev yonetıcısınden cınce yazılar yazan sıstem dosyasını kapatıp sılın dıyor ve oyun ıcerısnde yenı gelen harıta vs son guncellemede gelen sacma seylerı ındırmeyın mavı ekran sorunu duzelıyor dıyo
evet dediğin gibi sildim o şekilde komple siniliyor çok sildim ama yinede sorun aynı

Bunu denedikten sonra PC restart attın mı ? Atmadıysan tekrar yapıp at.
evet hocam 2 defa denedim bu sistemi düzelme olmadı malesef :(

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
malasef hocam hiç bir platformda çözümü bulamadım

evet dediğin gibi sildim o şekilde komple siniliyor çok sildim ama yinede sorun aynı

evet hocam 2 defa denedim bu sistemi düzelme olmadı malesef :(
Dostum biraz araştıma yaptım bu hatayı alan insanların çoğu Valorant oyununu yükledikten sonra almış. Sende de var mı bu oyun?

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
ramlerı sokup guzelce nemlı bezle bı sıl ama ıyıce bı kurumasını bekle veya sılgıyle bı sıl kardesım belkı ram de temazssızlık veya oksıtlenme de olmus olabılır

Üye
6 HİZMET YILI
Dostum biraz araştıma yaptım bu hatayı alan insanların çoğu Valorant oyununu yükledikten sonra almış. Sende de var mı bu oyun?
yemin ederim çok haklısın o oyun bilgisayarıma girdiği andan beri mavi ekran alıyorum kardeşim indirdi oynuyordu onda sıkıntı yok ama gameloop a girince sıkıntı onuda silmişim ama tamamen silindiğini nerden öğrenirim

ramlerı sokup guzelce nemlı bezle bı sıl ama ıyıce bı kurumasını bekle veya sılgıyle bı sıl kardesım belkı ram de temazssızlık veya oksıtlenme de olmus olabılır
bilgisayarın içi pırıl pırıl ayrıca ramleri yarım saat temizlemişim silgiyle

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
yemin ederim çok haklısın o oyun bilgisayarıma girdiği andan beri mavi ekran alıyorum kardeşim indirdi oynuyordu onda sıkıntı yok ama gameloop a girince sıkıntı onuda silmişim ama tamamen silindiğini nerden öğrenirim

bilgisayarın içi pırıl pırıl ayrıca ramleri yarım saat temizlemişim silgiyle
Bir sürü yolu var ama uzun. Bence ioBit Unistaller indir. Bütün gereksiz ve artık dosyaları kaldırır.

Üye
6 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR BÜYÜK YAZIYORUM ÇÜNKÜ VERMİŞ OLDUĞUNUZ BİLGİLER DOĞRULTUSUNDA YAPTIĞIM İŞLEMLERİ SÖYLİYECEM SIRASIYLA ŞUAN'DA 30DK DIR OYUNDAYIM HİÇ BİR SIKINTI YAŞAMADIM.
SORUNLA İLGİLİ YAPTIĞIM 4 TANE İŞLEM VAR BENİM GİBİ BU SORUNU YAŞIYANLAR BU İŞLEMLERİ YAPSIN DENESİN

1)
BURDAKİNİN AYNISINI YAPIN
2) GÜVENLİK DUVARINI DEVRE DIŞI BIRAKIN
3)GAMELOOP AYARLARDAN MOTOR BÖLÜMÜNÜ OPENGL+ YAPIN
4) GAMELOOP 'U AÇIP TAMİR ET BÖLÜMÜNE TIKLAYIP ALTTAKİ SEÇENEĞİ SEÇİP OYUNU YENİDEN BAŞLATIN.

BU İŞLEMLERDEN SONRA 30DK 40DK DIR OYUNDAYIM Bİ SIKINTI YAŞAMADIM KONUYU KAPATMIYORUM ÇÖZÜMÜ OLAN TEKRARDAN PAYLAŞSIN

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Dostum bende de aynı sorun vardı. Google Gameloop bluescreen yaz ilk videodakinin aynısını yap çözülüyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
arkadaşlar kaç gündür gameloop'tan pubg mobile 'a giriyorum girdiğim gibi mavi ekran hatası alıyorum bilgisayarı formatladım düzelmedi sıfırladım düzelmedi bluestark üzerinden oyunu kurdum uzunca bi süre takıldım hiç bişey olmadı ama gamelooptan giriş yaptım tekrar mavi ekran hatası aldım bluestarktan da oynanmıyor lütfen yardımcı olacak varmı bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
[/QU

arkadaşlar kaç gündür gameloop'tan pubg mobile 'a giriyorum girdiğim gibi mavi ekran hatası alıyorum bilgisayarı formatladım düzelmedi sıfırladım düzelmedi bluestark üzerinden oyunu kurdum uzunca bi süre takıldım hiç bişey olmadı ama gamelooptan giriş yaptım tekrar mavi ekran hatası aldım bluestarktan da oynanmıyor lütfen yardımcı olacak varmı bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Bilgisayarının ekran kartı güncel olmayabilir.Windows arama tuşundan aygıt yöneticisi yaz ve gir girdikten sonra görüntü bağdaştırıcılarına gir aşağısındaki ablemde ünlem varsa güncel değildir tıkla ve güncelle sorun çözülür

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim sıkıntı cpu yada ramlerden verırı mavı ekran

Üye
6 HİZMET YILI
cpu sorunu var sanırım.
SİSTEMDE Bİ SIKINTI YOK AMA BENİM GİBİ BU SORUNLA KARŞILAŞANLAR SON AZ ÖNCE PAYLAŞTIĞIM YÖNLEMLERİ DENEDİM ŞUAN OYUNU SORUNSUZ Bİ ŞEKİLDE OYNUYORUM

ARKADAŞLAR BÜYÜK YAZIYORUM ÇÜNKÜ VERMİŞ OLDUĞUNUZ BİLGİLER DOĞRULTUSUNDA YAPTIĞIM İŞLEMLERİ SÖYLİYECEM SIRASIYLA ŞUAN'DA 30DK DIR OYUNDAYIM HİÇ BİR SIKINTI YAŞAMADIM.
SORUNLA İLGİLİ YAPTIĞIM 4 TANE İŞLEM VAR BENİM GİBİ BU SORUNU YAŞIYANLAR BU İŞLEMLERİ YAPSIN DENESİN

1)
4) GAMELOOP 'U AÇIP TAMİR ET BÖLÜMÜNE TIKLAYIP ALTTAKİ SEÇENEĞİ SEÇİP OYUNU YENİDEN BAŞLATIN.

BU İŞLEMLERDEN SONRA 30DK 40DK DIR OYUNDAYIM Bİ SIKINTI YAŞAMADIM KONUYU KAPATMIYORUM ÇÖZÜMÜ OLAN TEKRARDAN PAYLAŞSIN
BU İŞLEMLERİ YAPIN BENDE ŞUAN SORUNSUZ OYNUYORUM

Üye
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "RaffaelHinigo, gönderi: 1803519, üye: 1003287"]
belki Ram'in bozuktur kardeşim.
[/QUOTE]
ram testi yaptım sıkıntı yok

[QUOTE = "notis21, yayın: 1803705, üye: 2114616"]
Heee bende denedim gerçekten olmuyor
[/QUOTE]
bi önceki paylaştığım şeyleri sırasıyla yap hepsini düzelme ihtimali var

1)

BU SORUNLA KARŞILAŞANLAR BUNLARI SIRASIYLA YAPSIN 2 SAATİR OYUNDAYIM SIKINTI YOK

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Maybe it's something wrong with your own PC. You can try to contact me in private with more details about your issue and i'll make sure to help you.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Beyler sorunu çözdüm. Valorantla alakalıymış,Valorant'ı ve Riot Vanguard'ı kaldırdım düzeldi.

Üye
6 HİZMET YILI
beyler aynısı bendede var kardesım valorant yukeldıgınden berı gamelopp ta mavı ekran alıyorum memory hatası valla kafayı yıcem gunlerdır bı cozum yokmus suna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...