İzinsiz İnternetimi Kullanıyorlar Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
modemin arayüzüne ulaşamıyorum kurulumu yapan kişi ne koyduysa şifreyi bulamıyoruz müşteri hizmetlerinide aradım ve bana söylediği şifreleri tek tek denedim yok girmiyor modemi resetle dedi resetledim yine aynı şifre geçersiz. internetimi sömürüyorlar ve elimden bişey gelmiyor napacağım yardım

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ttnet mi kullanıyorsun hangi firma olduğunu söyler arayüz bilgisi verebilirim

Heey
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Genelde İnternet Şifreleri ;
İd:Admin
Password:Admin
id:Admin
pass:123
id:Admin
pass:password

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
eğer ki telefonun rootlu ise netcut diye bir uygulama var oradan kişilerin internet kullanımını kapatabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
modem arayüzünden istediğin kişinin internetini kapatma olayı var ama şifre olmadan modem arayüzüne giremessin

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
modeme res atmak değilde res tuşuna 10 saniyeden fazla tutarsan tüm ayarları sıfırlanır istersen bi dene.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
modemi resetlemek ile yine araya yüze ulaşamazsın ttnt ise modem 192.0.0 arayüz modem girişi

White is destined to be dirty Black is to blame
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Özelden yazarsanız yardımcı olabilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
modemi aç kapa resetlemez arkada küçük reset düğmesi vardır 10 saniye basılı tut modem kendini resetliyor şifreler falan da resetlenir

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
eğer ki telefonun rootlu ise netcut diye bir uygulama var oradan kişilerin internet kullanımını kapatabilirsin.
bu arkadaşın dediği gibi ama benim yöntemim daha başka onun gibi bir uygulama daha vardı o şifresiz bağlanıyodu hatırlamıyom adını şimdi ama onda bağlan şifresini öğren bilgisayarında bağlan sonra bilgisayardan eset wifi şeyi ile cihazları kapat

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
modemin markası neyse onun müşteri temsilcisini arıcaksın ttnetse söyle muhtemelen zyxenl gibi bi markanınkini veriyorlar onun müşteri temsilcisine bağlarlar

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
modemin res tuşuna 30sn bas arayüz şifresini sıfırlar böylece arayüze girip mac adreslerini engelleyebilirsin

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Modeminin modelini internete yazarak modem arayüzüne giriş yapmayı öğren çok basit bir aşama zaten bu, sonrasında arayüz içerisinden internet erişimine izin vereceğin cihazları seçebilir yada şifreni değiştirebilirsin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
arayüze gir mac adreslerini ekle kendi evindeki başka kimse şifreyi bilsede kullanamaz

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
modem-reset.jpg

Genelde böyle bir tuş olur saniye toplu iğne veya kalemle 5-10 saniye basılı tuttuktan sonra arayüz şifreniz vs. sıfırlanır bu işlemden sonra modem kurulumu yapmanız gerekir genelde 5 dakika içinde otomatik olarak tanımlanır ama bazen tanımlanmıyor müşteri hizmetlerini (bazen online işlemlerde de bulunuyor) arayıp internet kullanıcı adı ve şifresini alıp kurulumu bitirdikten sonra güçlü bir şifre koyup güvenliği arttırabilirsiniz

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
modemi resetle modemin markasına vs. bak internetten arayüz ıd şifre bul sonra mac filtresi ekle kilidi kaldır sadece senin belirlediğin mac adresleri erişsin kullansın ya da daha havaalısı direkt dava açabilirsin yapılan siber suçtur

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
whitelist atarsın, kendi cihazlarını whitelistlersin. modemin default isim ve şifresi olduğu da kesin zaten, iş kolay aslında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...