İzledigim sevdigim dizi ve filmler öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Riverdale: " Archie Comics çizgi roman karakterlerine dayanan bir Amerikan drama televizyon dizisidir. Gençlerin, ailelerin ve kasaba sakinlerinin etrafında dönen gizemli olayları ve ilişkileri anlatır. Ana karakterler Archie Andrews, Betty Cooper, Veronica Lodge ve Jughead Jones'dur. Dizi, suç, gizem, romantizm ve arkadaşlık temalarını bir araya getirerek eğlenceli bir gençlik draması sunar.

You:" dizisi, takıntılı bir kitapçı olan Joe Goldberg'in çekici bir kadın olan Guinevere Beck'e olan takıntılı aşkını ve onun hayatını kontrol etme çabalarını anlatır. Gerilim dolu hikaye, modern teknolojinin mahremiyet ve güvenlik konusundaki tehlikelerini vurgulayarak suç, gerilim ve romantizm unsurlarını bir araya getirir.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind: Oel ve Clementine, ilişkileri bitince, acı verici anılarını sildirmek için radikal bir prosedüre girerler. Ancak, Joel bu işlemi yaşarken, ilişkilerine dair güzel anılarını hatırlamak istemez. Belleğinin derinliklerinde dolaşırken, tekrar bir araya gelme isteği ile baş ederken, izleyiciye aşkın doğasını ve hafızanın gücünü sorgulatan bir yolculuk yaşar.

The Grand Budapest Hotel: Wes Anderson'ın tarzına sadık bir şekilde çekilen bu film, otelin eski günlerindeki şanlı dönemini anlatır. Gustave H, Büyük Budapeşte Oteli'nin usta bir görevlisi ve hırsızlıkla suçlanır. Ormanın derinliklerindeki bir dizi olay, hazine arayışı ve unutulmaz karakterlerle dolu komik ve dokunaklı bir macera izleriz.

🅵🅴🅻🅰🅺🅴🆃
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI

Possesion emmanuell.​

Cannibal holosaus .​

Straw dogs​

Tamamen yeni bir şeyim kendi kurallarım var
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
You'yu nerden izleyebilirim googleye arattım ama bulamadım

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Pasific rim 1 ve 2 çok güzel animeside var ayrıca

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Polisiye ,derin devletseviyorsan ve hala izlemediysen Behzat Ç dizisini ; dram seviyorsan Titanic filmini öneririm.

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ilk sezonları inanılmaz eğlenceli devamıda güzel sadece son sezonu çok beğenmedim kısa bölümlü eğlenceli dizi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Şu anda çok fazla DARK izliyorum, daha da kötüsü hiç ilgilenmedim

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Dizi arayan varsa Game of Thrones tavsiye ederim

CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
La casa de papel kesinlikle öneririm. mükemmel bir oyuncu kadrosu var ve anlatımı çok güzel. hem belgesel tarzı hemde aksiyon. süper

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
american gods.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...