realteck programında mikrofon ayarında dp yükseltmesi var onu kısarsan gitmezArkadaşlar evet sorunum bu mesela youtubedan birşey izliyorum sesi karşıya gidiyor veya karşı çok ses çıkarırsa yine benden sekiyor yani belli bir sesi aşınca direkt karşıya gidiyor ses birkaç yol denedim olmadı voicemeeter falan da kurdum hala aynı sorun var çözüm önerisi olanları beklerim
kulaklık takarsan sorun kalmazO sorunu çok yaşadım kulaklıkla sorunu çözdüm
Eğer hoparlördeysen ses çoğalır <3Arkadaşlar evet sorunum bu mesela youtubedan birşey izliyorum sesi karşıya gidiyor veya karşı çok ses çıkarırsa yine benden sekiyor yani belli bir sesi aşınca direkt karşıya gidiyor ses birkaç yol denedim olmadı voicemeeter falan da kurdum hala aynı sorun var çözüm önerisi olanları beklerim
sesim çok az gidiyor o zaman da hocammic ayarlardan sesini kıs düzelir
zaten devredışıydı onu yapmıştım baya önce teşekkür ederimDenetim masasına girdiğinde "donatım ve ses" kısmına tıkla. Orada yine "ses" kısmına tıkla. Açılan pencerede "kayıt" bölümüne geldiğinde aşağıda "stereo karışımı" diye bir şey olacak. Eğer o aktifse devre dışı bırak.
kulaklık kullanıyorumHoparlör kullanıyorsan ondan olabilir
gürültü engelleme bakacağım teşekkürlerSes Aygıtları Kısmından Stereo Karışımı Diye Bir Kart Var O Kapalı Olsun Alltaki Resimdeki Yeri Kapat Olmassa Mikrafonu Ayarla Gürültü Engelleme Vs Gibi Zamanında Yaşıyordum
Ekli dosyayı görüntüle 44576
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?