Mikrofonun karşı tarafa ses vermesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lol
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Beyler yaklaşık 2 yıldır bu sorunu yaşıyorum artık çözmeye karar verdim. Kulaklığım Razer Kraken Pro V2 7.1, Discord'ta, oyun içi sesli sohbette veya herhangi bir yerde konuşurken bilgisayarda izlediğim veya dinlediğim videoların sesi karşıya gidiyor az da olsa. Başka kulaklıklar da denedim yine aynı. Harici ses kartı aldım ona taktım kulaklığı hala aynı ve bir türlü düzelmiyor, bazen konuştuğum kişiler kendilerini bile duyuyolarmış. Ne yapmam gerekiyor ayarları da iyice kurcaladım. Lütfen en ufak bilginizi yazın hepsini değerlendireceğim...

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Zaten bu sorunu yaşadım, tüm sürücüleri yükledim ve razer sinapsını güncelledim, benim için çalıştı

Suparaa
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
ben bozuldu sandım atmıştım sonra yenisini aldım

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kulaklık bile değiştin ve olmadıysa yazılımsal sorun olabilir format atmayı denedin mi hiç?

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Beyler yaklaşık 2 yıldır bu sorunu yaşıyorum artık çözmeye karar verdim. Kulaklığım Razer Kraken Pro V2 7.1, Discord'ta, oyun içi sesli sohbette veya herhangi bir yerde konuşurken bilgisayarda izlediğim veya dinlediğim videoların sesi karşıya gidiyor az da olsa. Başka kulaklıklar da denedim yine aynı. Harici ses kartı aldım ona taktım kulaklığı hala aynı ve bir türlü düzelmiyor, bazen konuştuğum kişiler kendilerini bile duyuyolarmış. Ne yapmam gerekiyor ayarları da iyice kurcaladım. Lütfen en ufak bilginizi yazın hepsini değerlendireceğim...
Yüksek sesten de olabiliyor sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...