``Arkamda duramayan herkes karşıma geçsin``
Uzman Üye
tam onu diyecektim şu kumarbaz hatunumuz değil miKakegurui izledin mi? Çok değişik bir konusu var.
tam onu diyecektim şu kumarbaz hatunumuz değil miKakegurui izledin mi? Çok değişik bir konusu var.
tensei slim datte var efsane 2. sezonuda çıktı. Loğ horizon 3. sezonu çıktı. kenja no mago oda efsane
tamam o kumarlıyıda izzliyim nasıl olsa netfliş de vartam onu diyecektim şu kumarbaz hatunumuz değil miçok hoşuma gitmişti
Sensei Gate vardı galiba ona da bakmalısınız çok güzeldir.
Anime Dizileri Pek Sevmiyorum Ama Spor İle İlgili Animeler Varsa İzlerim
Olabilir. Herkesin Ayrı Bir Zevki Varvar box ve basketbol olarak görmüştüm ama ilgi alanıma girmiyor ne yazıkki
evet şu basketbollu olan ünlü büraz onla başla istersenOlabilir. Herkesin Ayrı Bir Zevki Var
nedemek söylediklerimde beğenmiyecekleriniz yok gibi hepsi çok güzel hepsi çok popiBazılarını Daha Önce İzledim Öneririm Bende İzlemediklerime Bakıcam Teşekkürler
Hocam gerçekten monogatari serisi baya iyiydi, Durarara'da keza. Monogatari serisi çok uzun olduğu için ve genellikle konuşma içerdiği için birçok kişi izlemiyor. Monogatariyi izlerken akıştan, konuşmalardan vesaire çok etkilenmiştim.Bunlar sadece bilinip klasikleştiği için AoT gibi güzel geliyor herkese ama aralarında bilinmeyip bunlardan kat ve kat iyi kült animeler var örneğin;
• Baccano
![]()
• Guilty crown
![]()
•Monogatari
![]()
• Durarara
![]()
daha aklıma gelmeyen bunlar gibi az bilinen birçok anime var MAL ' den araştırarak kategorisine göre en yüksek puanından en azına göre bakabilirsin her zaman dediğim kanser kitlelerden uzak durun
sıkıcı geçtigini sandığın sezonun bile başlarda anlatılan hikayenin sezonu güzel bitireceğinin habercisi olan değerli az animelerden biriHocam gerçekten monogatari serisi baya iyiydi, Durarara'da keza. Monogatari serisi çok uzun olduğu için ve genellikle konuşma içerdiği için birçok kişi izlemiyor. Monogatariyi izlerken akıştan, konuşmalardan vesaire çok etkilenmiştim.
Kesinlikle hocam, değeri çok az bilinen bir Anime olduğunu düşünüyorum.sıkıcı geçtigini sandığın sezonun bile başlarda anlatılan hikayenin sezonu güzel bitireceğinin habercisi olan değerli az animelerden biri