İzlenecek Dizi (istek)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Önceden yaşım biraz küçükken teenwolf izlemiştim o zamanlarda eğlenceliydi sarmıştı ama şimdi sararmı bilmiyorum siz ginede o tarz birşey önerebilirsiniz yada;

Stranger Things ( Özellikle )
Spartacus
Arrow
The Walking Dead
The Vampire Diares
Originals

bu tarzda diziler önerebilirmisiniz canım harbiden çok sıkılıyor :D

DİPNOT: FANTASTİK OLURSA ÇOK MAKBUL GEÇER TEŞEKKÜR EDERİM :)

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
The flash

shield ajanları

bunları izlemeni tavsiye ederim.

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
The 100 izlemediysen yabancı dizi izledim deme :S

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Game Of Thorens - Vikings (1 Sezon Biraz Sıkabilir Ama 2 Den Sonra Olay Başlıyor) - Agents Of Shield İstersen Daha Çok

Şuanki Sesonun Bölümleri Pek HOşuma Gitmesede Önceden Keyifliydi Ayrıca Kişiden Kişiye Değişir Bİliyorum Ama Yabancı Dizinin Kralı GoT'Dur Başkada Tanımam

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI

izledim kanka o dizi hakkında şunu sorabilirmiyim ben ilk bölümlerini izlerken adamlar dünyaya inmişlerdi fakat 1 bölümden sonra hemen gelişmişler sur felan çekmişler koloni kurmuşlar yani merak ettimde filmde bir atlamamı oldu yoksa hızlı geçişmi yapmışlar ondan sonra pek sarmadı zaten :D heleki filmde en sevmediğim tipler olunca daha şans bile veremedim :D

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Game Of Thorens - Vikings (1 Sezon Biraz Sıkabilir Ama 2 Den Sonra Olay Başlıyor) - Agents Of Shield İstersen Daha Çok

Şuanki Sesonun Bölümleri Pek HOşuma Gitmesede Önceden Keyifliydi Ayrıca Kişiden Kişiye Değişir Bİliyorum Ama Yabancı Dizinin Kralı GoT'Dur Başkada Tanımam
GOT'un ilk 5 bölümünü en az 50 kere izlemişimdir nedense bir türlü devam ettiremedim gerek iş olsun gerekse farklı nedenlerden dolayı fırsat bulamadım yani o diziye ne zaman başlasam birşey oluyor odaklanamıyorum artık izlemekten vazgeçtim :D

Şu Soluduğun Gerçekler Bu Leş Dünyanın’ta Kendisi
Süper Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
supernatural stranger things gibi

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
GOT'un ilk 5 bölümünü en az 50 kere izlemişimdir nedense bir türlü devam ettiremedim gerek iş olsun gerekse farklı nedenlerden dolayı fırsat bulamadım yani o diziye ne zaman başlasam birşey oluyor odaklanamıyorum artık izlemekten vazgeçtim :D
Hata Yapmıssın Yerinde Olsam Açar Direk İzlerim Fakat Herşey Açık Dizide Ona Göre Tedbir Al Bi anda sex sahnesi çıkabilir.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Supernatural bestim
müsait bir zamanda tam detaylı şekilde o diziye devam ediceğim :) şu sıralar Stranger Things e kendimi kaptırdım ve bitirdim yeni sezonu bekliyorum 2019 u başroldeki kız (eleven) beni filme bağladı o yuzden supernatural dahil birkaç diziyi bıraktım.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
izledim kanka o dizi hakkında şunu sorabilirmiyim ben ilk bölümlerini izlerken adamlar dünyaya inmişlerdi fakat 1 bölümden sonra hemen gelişmişler sur felan çekmişler koloni kurmuşlar yani merak ettimde filmde bir atlamamı oldu yoksa hızlı geçişmi yapmışlar ondan sonra pek sarmadı zaten :D heleki filmde en sevmediğim tipler olunca daha şans bile veremedim :D
Şimdi hocam uzayda yaşayan insanlar dünyaya inmeden önce dünyayı bomboş zannediyorlardı.Yaşam olduğundan bile şüpheliydiler. Fakat orada yaşayan dünyalılar var o ilk bölümden sur olayı nedir anlamadım?Surlar tamamen orada yaşayan dünyalılara ait

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Person Of Interest best
The Secret Circle
Teen Wolf
The Vampire Diares
The Gifted
Da Vinci's Demons

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI

Şimdi o sur meselesi şöyle oldu :D Ben filmin 1 veya 2 bölümünü izledim adamlar dünyaya inmişlerdi etrafı keşfediyorlardı felan hatta birisi suya düşmüştü garip şeyler oluyordu gölette herneyse herşey böyle iken birsonraki bölüme geçiş yaptım dizi kaldığı yerden devam etmedi adamlar sur çekmişler bide silahları felan vardı yani ne ara öyle oldu anlıyamadım acaba dizide bir atlamamı oldu diye düşünüyorum

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Breaking Bad - - Bitti
Game of Thrones - - Devam ediyor(7.sezon)
Scream - - Devam ediyor(2.sezon)
American horror story - Bitti
12 Monkeys - Devam ediyor(3.sezon)
The flash - Devam ediyor(4.sezon bıraktım)
Arrow - Devam ediyor(4.sezon bıraktım)
Le casa de papel - Devam ediyor(2.sezon)
Sherlock Holmes - Devam ediyor(4.sezon)
The 100 - Devam ediyor(5.sezon)
Black mirror - Devam ediyor(5.sezon)
Mr Robot - Devam ediyor(3.sezon)

Listem bu şekilde :D senin tarzına uyarmı bilmem ama sarıyo izlediklerim.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Şimdi o sur meselesi şöyle oldu :D Ben filmin 1 veya 2 bölümünü izledim adamlar dünyaya inmişlerdi etrafı keşfediyorlardı felan hatta birisi suya düşmüştü garip şeyler oluyordu gölette herneyse herşey böyle iken birsonraki bölüme geçiş yaptım dizi kaldığı yerden devam etmedi adamlar sur çekmişler bide silahları felan vardı yani ne ara öyle oldu anlıyamadım acaba dizide bir atlamamı oldu diye düşünüyorum
Teen wolf sıkmadı mı en son 2 yıl önce TLC de izledim ve 2 bölümde sıkıldım
Teen Wolf izlenmez mi aga ilk bölümleri biraz sıkıcı olabilir ama sonra bir ekşın ki yüzünü ekrandan ayıramazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...