İzlenmesi Gereken Yabancı Diziler [Öneri]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Music is my Life :)
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar bizzat kendim izlediğim ve imd puanları yüksek yabancı diziler, sizin de beğeneceğinizden eminim şimdiden herkese keyifli izlemeler.

1. Game of Thrones

king_of_night.jpg

Game of thrones oldukça izlenmiş bir yabancı dizidir. 7. sezon'dan oluşan bu dizi 10 üzerinden 9.5 puan almış, kısacası bu diziyi kaçırmamanızı tavsiye ederim.

2. NARCOS

Narcos.jpg

Narcos dizisi gerçek bir uyuşturucu kartelinin hayatını ele alıyor. Pablo escobar hayatını araştırıp ondan sonra izlerlerseniz etkisinde kalacaksınız.

3.Stranger Things

49586.jpg

Bu yabancı dizimizde gizemli bir kasaba'da geçen ve 4 arkadaşın gizemleri çözmesiyle olaylar karışır. Bu dizimiz size baya sürekleyici yolculuğa çıkartacaktır.

4. Breaking Bad

breaking bad promo poster affiche amc season goof faux raccords error mistakes erreur incohér...jpg

Breking Bad dizimiz kısaca konusu bir kimya öğretmeninin hem geçim sıkıntısı hemde hastalığından dolayı iş arayışında olup, sonrasında yaşanan güzel bir macerayı ele alıyor.

5. MR. ROBOT

Mr-Robot-750x380.jpg

MR. ROBOT, gündüzleri siber güvenlik mühendisi olarak çalışırken geceleri kanunsuz bir hacker olan Elliot adındaki antisosyal genç bir programcıyı merkezine koyuyor.
Bir gün, gizli bir hacker grubu liderinin kendine çeşitli çok uluslu şirketleri çökertmesinde yardım etmesi için iş teklifi aldığında yol ayrımına düşüyor. evet arkadaşlar bu da listemizin son dizisi.

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Prison Break, Dexter, Lost gibi diziler varken bunların çoğu ayıp olmuş kardeşim :D

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hepsini izledim ama mr robot başlıcam bugün veya yarın da

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
The originals unutma ama 1 siradaki dizi super birsey

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Narcos Daki Adam Pablo Escobara Benzettim :D

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Game of thrones 1. Sezonu internetten kaldırılmış izleyebileceğim bir yer varsa özelden ulaşır mısınız ?

Harika insanlar da hata yapar
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Game of thorones ejderhalı dallas

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Blue Mountain State - Peaky Blinders - WestWorld - Ballers - Doctor who - bb - pb - lost - dexter - stranger things -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...