Iznim dışında discord arkadaşlarıma şüpheli link yolluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shaman Gururla Sunar
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bi kaç gündür dcde aktif degıldım fakat bugun gırdıgımde bir şeyle karşılaştırm. bu şey ben hesapta degılken durduk yere ınsanlara nitro
hi, i found for us a nitro generator bro, it really works @everyone LİNK vermiş ve şifre yazmış PASSWORD: 1111

şu şekil birşey ekli olan herkese ve sunuucualra gondermıs geçimşte veya suanda hiçbir program kullanmadım yanı rat veya keylogger gibi birşey oldugunu dusunmuyorum bu nasıl olmuş olabilir ne olabilir bunun bir yazılım ile yapılacagınıda pek sanmıyorum hesaba hiçbir şekilde erişimi yok atan botun oladabilir en son gartic için bir erişim vermiştim. sanırım ondan fakat olayı tam anlamak nıyetıyle yazdım bunu başka sunucularda farklı kişilerdede gozlemledım aynı lınkı atmışlar yani szadece garticten dolayı oldugunu dusunmuyorum. bilgisi olan arkadaşlar yorum yapsın yardımcı olsun dıger arkadaşlarıda kurtaralım..
1722352951897.png

Live to die 💎axii
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Discord ayarlarınız dan yetkili uygulamalar kısmında bir çok bota yetki verdiyseniz hesabınız ile o yüzden olabilir yetkili uygulamalar da bulunan tüm botları kaldırın ve şifre değiştirin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hesabında böyle bir mesaj gördüysen, muhtemelen bir güvenlik açığı ya da bot tarafından gönderilmiştir; hesabını güvenceye almak için şifrelerini değiştirip, güvenlik taraması yapmanı öneririm.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Discordda neden botlara fazlasıyla yetki verilmemesi gerekir sorusuna cevap niteliği taşıyan paylaşım thx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...