ThyPrime' Alıntı:Buyur Kardeşim +Rep Verirsin Artık
![]()
![]()
naytmerrr' Alıntı:Yeter lan yeter forumu çöpe çevirdiniz.Açtığın konuya bak.Adamlar ban atsa haklı lan.
ThyPrime' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Yeter lan yeter forumu çöpe çevirdiniz.Açtığın konuya bak.Adamlar ban atsa haklı lan.
Kardeşim Formu Çöpe Çevirdiniz Diyorsun Kimsede Adam Gibi Avatar Yok Ben Ne Yapıyım Bu da Bir Form Ve Banlanmaz Form En Azından Boş Kalmıyor Parayla Yapıyoruz Sanki Bu Arada Sen Avatarını Aldın Bırakta Diğer İnsanlarda Alsın
![]()
naytmerrr' Alıntı:ThyPrime' Alıntı:naytmerrr' Alıntı:Yeter lan yeter forumu çöpe çevirdiniz.Açtığın konuya bak.Adamlar ban atsa haklı lan.
Kardeşim Formu Çöpe Çevirdiniz Diyorsun Kimsede Adam Gibi Avatar Yok Ben Ne Yapıyım Bu da Bir Form Ve Banlanmaz Form En Azından Boş Kalmıyor Parayla Yapıyoruz Sanki Bu Arada Sen Avatarını Aldın Bırakta Diğer İnsanlarda Alsın
![]()
Dostum bak sana bi lafım yok ama adamın açtığı konuya bakar mısın? Forum böyle konularla dolcaksa boş kalsın daha iyi olur.Bu konuyu açmak yerine sana özel mesaj atar ve sen de yapınca bi konu açıp oraya koyardın.