izzet03 Avatar İstegi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gülümse:D
Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
kardeş banada yapabilirmisin?

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Buyur Kardeşim +Rep Verirsin Artık
LQALga.gif

kEBDOr.jpg

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Yeter lan yeter forumu çöpe çevirdiniz.Açtığın konuya bak.Adamlar ban atsa haklı lan.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
naytmerrr' Alıntı:
Yeter lan yeter forumu çöpe çevirdiniz.Açtığın konuya bak.Adamlar ban atsa haklı lan.

Kardeşim Formu Çöpe Çevirdiniz Diyorsun Kimsede Adam Gibi Avatar Yok Ben Ne Yapıyım Bu da Bir Form Ve Banlanmaz Form En Azından Boş Kalmıyor Parayla Yapıyoruz Sanki Bu Arada Sen Avatarını Aldın Bırakta Diğer İnsanlarda Alsın
kEBDOr.jpg

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Avatar imza istek konusu açmayın yeter forumu çöpe çeviriyorsunuz sabahtan beri yapan kişi 1 konu açsın o konu altında isteklerinizi yapın yoksa uyarı vereceğim artık.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ThyPrime' Alıntı:
naytmerrr' Alıntı:

Kardeşim Formu Çöpe Çevirdiniz Diyorsun Kimsede Adam Gibi Avatar Yok Ben Ne Yapıyım Bu da Bir Form Ve Banlanmaz Form En Azından Boş Kalmıyor Parayla Yapıyoruz Sanki Bu Arada Sen Avatarını Aldın Bırakta Diğer İnsanlarda Alsın
kEBDOr.jpg

Dostum bak sana bi lafım yok ama adamın açtığı konuya bakar mısın? Forum böyle konularla dolcaksa boş kalsın daha iyi olur.Bu konuyu açmak yerine sana özel mesaj atar ve sen de yapınca bi konu açıp oraya koyardın.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
naytmerrr' Alıntı:
ThyPrime' Alıntı:
naytmerrr' Alıntı:

kEBDOr.jpg

Dostum bak sana bi lafım yok ama adamın açtığı konuya bakar mısın? Forum böyle konularla dolcaksa boş kalsın daha iyi olur.Bu konuyu açmak yerine sana özel mesaj atar ve sen de yapınca bi konu açıp oraya koyardın.

Tamam Kardeşim Ben Bana Söylüyorsun Sandım Kusura Bakma Doğru Söylüyorsun veya Benim Konum Var Avatar İstiyen varmı diye orayada yazabilirler.
kEBDOr.jpg

gülümse:D
Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
naytmerrr+ thyprıme sanada avatar yapmış sen işine bak bizede iyilik olsun diye yapıyo sanane!!

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Sakin ol aslan bundan sonra istek konusu açanları banlıyorum . http://memoryhackers.org/konu-imza-ve-avatar-yapilir.mh Bu konuna mesaj atacağım birazdan sen veya bir başkası sakın istek konusu açmayın o konu üzerinden postlaşın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...