J7 Prime ekran gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
ÇÖZÜLDÜ

Bildirim çubuğundan ayarları açtım kilit ekranından sekmesinden uygulama kısyollarını seçtım oraya play storeyi ekleyip telefonu açıp kapadım play storeye girip bir launcher yükledim. Açılmama sorunuda Uygulama durduruldu hatasıda düzeldi

Son düzenleme:
je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Geçmiş olsun krşdm
Kanka çözümleri basit, anneminkine format atsam benimkine rom atsam çözülür,
Benimkinin sıkıntısı şu ; turbobit gibi premium alırsan 10 dakika premium almazsan 10 saatte iner diyor tüm siteler böyle bende 10 saat beklememek için sizden samsung galaxy m20 stock romu istiyorum.

Anneminkine gelirsek format atsak düzelicek ama bunuda o istemiyor :D

just a shadow
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kanka çözümleri basit, anneminkine format atsam benimkine rom atsam çözülür,
Benimkinin sıkıntısı şu ; turbobit gibi premium alırsan 10 dakika premium almazsan 10 saatte iner diyor tüm siteler böyle bende 10 saat beklememek için sizden samsung galaxy m20 stock romu istiyorum.

Anneminkine gelirsek format atsak düzelicek ama bunuda o istemiyor :D
İlk bilgisayardan önemli dosyalarınızı yedekle sonra fotmat at rom konusunda turbobit hız sınırlamıyor bende örnek 16mbps internetim var 15,7mbps indiriyor.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Hız sınırlıyor de
İlk bilgisayardan önemli dosyalarınızı yedekle sonra fotmat at rom konusunda turbobit hız sınırlamıyor bende örnek 16mbps internetim var 15,7mbps indiriyor.
Hız sınırlıyor dediğim olay şöyle ; Premium hız var birde ücretsiz hız var. modemim ne kadar hızlı olursa olsun saniyede 80kb hızla indiriyor ama premiumda 10mb hızla indiriyor bu yüzden 8 saat daha beklemek zorunda kaldım :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sarja taktığında pil dolum işareti geliyor mu ?

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
az önce j7 prime konusu açmış birine daha söyledim şu rezalet telefonla uğraşmayın varsa şansınız değişin. 3310 bundan daha iyidir o kadar söylüyorum. ölmüş iphone4 buna bin basar o derece.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
sarja taktığında pil dolum işareti geliyor mu ?
Gelmiyor, az önce açıldı home tuşuna basınca geri gitti
az önce j7 prime konusu açmış birine daha söyledim şu rezalet telefonla uğraşmayın varsa şansınız değişin. 3310 bundan daha iyidir o kadar söylüyorum. ölmüş iphone4 buna bin basar o derece.
Redmi note 8 pro siparişi verdik yeni telefona geçecek zaten ama o gelene kadar bir çözüm bulmalıyım benimki kolay iş ama anneminki sıkıntı biraz
bir telefon cuya götür sen en iyi si
yarın götürücem

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ayrıca bugün kendi cihazımın twrp menüsünden işletim sistemimi sildim :D
Bana M20F android 9 için stock rom atarmısınız?
Birçok var ama hepsi premium almazsan 20 saatte iner gibi siteler
şuan 8 saat sonra inecek gösteriyor hızlı indiren bir siteden M20F Stock rom önerirmisiniz.

Dostum malesef öyle bir durum benim tel (sm a500fq) yanlış rom kullandım veasire brick oldu orjinal yazılımını sitelerde aradım fakat güvenemedim o yüzden 80-100 kbps arası indirme yapan siteden indirdim fakat yazılım orjinaldi o yüzden sana öyle sitelerden indirmeni tavsiye ediyorum.
Post automatically merged:

Hak veriyorum ayrı yıllar için modeilleri var fakat hepsi berbat.Telefon alınırken güncelleme garantisi olmalıdır.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
J7 primeyi düzelttim şuan m20 rom indiriliyor

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Redmi note 8 pro siparişi verdik yeni telefona geçecek zaten ama o gelene kadar bir çözüm bulmalıyım benimki kolay iş ama anneminki sıkıntı biraz
redmi note 8 pro çok iyi bi seçim bu fiyat bandında alınabilecek en iyi telefon. ben mi9 kullanıyorum. parasını çok büyük hakediyo.

öyle takılıyorum işte kimseye zararım yok :D
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Teknik servise verin uğraşmayın.

✔️ϜϓſϞ✔️
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bı gotur tamırcıye baksınlar knk

Üye
9 HİZMET YILI
geçmiş olsun hocam ben de de honor 7s var telefon sğrekli donarak açıyor uygulamaları hayıt bide 799 tl ğara verdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...