Kanka çözümleri basit, anneminkine format atsam benimkine rom atsam çözülür,Geçmiş olsun krşdm
İlk bilgisayardan önemli dosyalarınızı yedekle sonra fotmat at rom konusunda turbobit hız sınırlamıyor bende örnek 16mbps internetim var 15,7mbps indiriyor.Kanka çözümleri basit, anneminkine format atsam benimkine rom atsam çözülür,
Benimkinin sıkıntısı şu ; turbobit gibi premium alırsan 10 dakika premium almazsan 10 saatte iner diyor tüm siteler böyle bende 10 saat beklememek için sizden samsung galaxy m20 stock romu istiyorum.
Anneminkine gelirsek format atsak düzelicek ama bunuda o istemiyor
Hız sınırlıyor dediğim olay şöyle ; Premium hız var birde ücretsiz hız var. modemim ne kadar hızlı olursa olsun saniyede 80kb hızla indiriyor ama premiumda 10mb hızla indiriyor bu yüzden 8 saat daha beklemek zorunda kaldımİlk bilgisayardan önemli dosyalarınızı yedekle sonra fotmat at rom konusunda turbobit hız sınırlamıyor bende örnek 16mbps internetim var 15,7mbps indiriyor.
Gelmiyor, az önce açıldı home tuşuna basınca geri gittisarja taktığında pil dolum işareti geliyor mu ?
Redmi note 8 pro siparişi verdik yeni telefona geçecek zaten ama o gelene kadar bir çözüm bulmalıyım benimki kolay iş ama anneminki sıkıntı birazaz önce j7 prime konusu açmış birine daha söyledim şu rezalet telefonla uğraşmayın varsa şansınız değişin. 3310 bundan daha iyidir o kadar söylüyorum. ölmüş iphone4 buna bin basar o derece.
yarın götürücembir telefon cuya götür sen en iyi si
Hak veriyorum ayrı yıllar için modeilleri var fakat hepsi berbat.Telefon alınırken güncelleme garantisi olmalıdır.az önce j7 prime konusu açmış birine daha söyledim şu rezalet telefonla uğraşmayın varsa şansınız değişin. 3310 bundan daha iyidir o kadar söylüyorum. ölmüş iphone4 buna bin basar o derece.
bencede bazı oyunlarda fps azalışı oluyoraz önce j7 prime konusu açmış birine daha söyledim şu rezalet telefonla uğraşmayın varsa şansınız değişin. 3310 bundan daha iyidir o kadar söylüyorum. ölmüş iphone4 buna bin basar o derece.
redmi note 8 pro çok iyi bi seçim bu fiyat bandında alınabilecek en iyi telefon. ben mi9 kullanıyorum. parasını çok büyük hakediyo.Redmi note 8 pro siparişi verdik yeni telefona geçecek zaten ama o gelene kadar bir çözüm bulmalıyım benimki kolay iş ama anneminki sıkıntı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?