Jailbreak hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam garantisi yoksa. kendine guveniyorsan. benim gibi altını ustune getirmiyecegıne guveniyorsan yap gitsin. ama garantisi varsa hiç yapma hatalı kurcalamaların sonu garantiden yararlanamazsın

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
garanti olayı jb kaldırırsan devam eder kolay işlem android gibi bootlader gibi sayaçlar yok

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
garantisi yoksa yap derim 2 senedir kullanıyorum bir soun yok bu bozulunca direk android alacağım ios hiçbirşeye izin vermiyor :D

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
nasil yapmayi bilmiyorsan tarif edebilirim dostum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
tabiki. jail olmadan iphone kullanılmaz.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, iphone 6 kullanıyorum. Telefona sizce jailbreak yapmalıyım. Daha kullanışlı hale gelir mi acaba telefon?
jail break yaparsın fakat yedeğini almanı tavsiye ederim herhangi bir servis durumunda yedek geri yükleyebilirsin. Ya da yazılımını indirip bilgisayarda saklamnı tavsiye ederim. jail de bazı oyunlar da hile kullanmasan da uzaklastırdıklarını biliyorum. Bilginiz olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, iphone 6 kullanıyorum. Telefona sizce jailbreak yapmalıyım. Daha kullanışlı hale gelir mi acaba telefon?

Hangi eklentiyi ya da app i kurduğundan emin olursan muhteşem bir şey. Ancak avantajları kadar dezavantajları da mevcut tabii bu dediğim ilk kez jb yapacaklar için. Eklediğin repolar bile sisteme zarar verebiliyor. Jb yaptıktan sonra arıza olursa temiz yazılım atarak garantiyi etkilemeden sorundan kurtulursun . Ancak jb varken garanti kapsamı dışındadır. Jb li telefonumun tuşunda sıkıntı çıkmıştı jb kaldırıp servise götürdüm bana telefonun sıfırın verdiler . Dediğim gibi temiz kurulum garantiyi devam ettirir

Nhom
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Eu like jailbreak, but is not recomended...

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dosdum bence yapma saten iphone telefonları baska sorun cıkma olasılıgı olabılır

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
galiba jail atmak garanti kapsamı dışına çıkarıyor dikkat et ama cok artısı var

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
yap gitsin kanka zaten 6 daha kullanışlı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...