Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
DETAYLI ANLATIM
A7 VE A11 arası işlemciye sahip telefonlarda işe yarar, 3utools'dan bakabilirsiniz işlemcinize.
Merhaba değerli IOS kullanıcıları bazılarınız Jaılbreak yapmayı çalışıp bunu beceremiyor.
Bunu size olabildiğince net ve kısa anlatmaya çalışacağım şimdi adımlara geçelim.
1.Adım;
Programı indirin bilgisayarınıza kurun
2.Adım; İOS sürümünüz uygun Jaılbreak programını bulmak,
11.0 - 13.5 arasında olanlar
3.Adım;
Şimdi Burası Önemli Uygulama Aşaması
-- İndirdiğiniz, Unc0ver dosyasını ALTSİGNER ile açmanız gerek
Ve resimdeki adımları uygulamanız gerekmekte --
NOT: Eğer imzalamayı başarırsanız Masaüstünde imzalanmış ipa klasörünü göreceksiniz artık işiniz onunla.
2. Kısım
--Telefonu Pc'ye bağlayın ve 3utools uygulamasını açın --
-- İDEVİCE bölümüne bir kere basın --
1. adım apps'a tıklayın
2. adım ımport ıpa'ya basın ve altsıgner'dan ımzaladığımız unc0ver uygulamasını seçin
ARDINDAN CİHAZINIZI KONTROL EDİN YÜKLENİP YÜKLENMEDİĞİNE BAKIN
AYARLAR - GENEL - PROFİL'E GİDİP mail adresinizi doğrulayın.
Burdan sonrası sabrınıza kalmış ilk başta asla jailbreak atmaz, hep cihazınızı yeniden (Reboot) başlatmanızı ister o istedikçe siz yeniden başlatın
CYDİA'yı görene kadar..
Beğenip yorum atarsanız en üste çıkar ve diğer arkadaşlar görüp bu yöntemi uygulayabilir..
A7 VE A11 arası işlemciye sahip telefonlarda işe yarar, 3utools'dan bakabilirsiniz işlemcinize.
Merhaba değerli IOS kullanıcıları bazılarınız Jaılbreak yapmayı çalışıp bunu beceremiyor.
Bunu size olabildiğince net ve kısa anlatmaya çalışacağım şimdi adımlara geçelim.
1.Adım;
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Programı indirin bilgisayarınıza kurun
2.Adım; İOS sürümünüz uygun Jaılbreak programını bulmak,
11.0 - 13.5 arasında olanlar
Giriş Yap
Kullanabilir.3.Adım;
Giriş Yap
Şimdi Burası Önemli Uygulama Aşaması
-- İndirdiğiniz, Unc0ver dosyasını ALTSİGNER ile açmanız gerek
Ve resimdeki adımları uygulamanız gerekmekte --
NOT: Eğer imzalamayı başarırsanız Masaüstünde imzalanmış ipa klasörünü göreceksiniz artık işiniz onunla.
2. Kısım
--Telefonu Pc'ye bağlayın ve 3utools uygulamasını açın --
-- İDEVİCE bölümüne bir kere basın --
1. adım apps'a tıklayın
2. adım ımport ıpa'ya basın ve altsıgner'dan ımzaladığımız unc0ver uygulamasını seçin
ARDINDAN CİHAZINIZI KONTROL EDİN YÜKLENİP YÜKLENMEDİĞİNE BAKIN
AYARLAR - GENEL - PROFİL'E GİDİP mail adresinizi doğrulayın.
Burdan sonrası sabrınıza kalmış ilk başta asla jailbreak atmaz, hep cihazınızı yeniden (Reboot) başlatmanızı ister o istedikçe siz yeniden başlatın
CYDİA'yı görene kadar..
Beğenip yorum atarsanız en üste çıkar ve diğer arkadaşlar görüp bu yöntemi uygulayabilir..