Jailbreak Tweaks Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Önceki telefonumda çok güzel tweaklar vardı fakat telefon değiştirdiğim için yeni jailbreak yapmam gerekti dolayısıyla tweaklarımı falan kaybettim. Bu postta tweak önerme postu olsun kullanıp ta ulan çok iyimiş dediğiniz tweakların adlarını yazarsanız sevinirim. Ios sürümüm 12.2

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
I saw something in Chinese friend, but I'm not thinking I'll see if I can find it and send you in private

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
48C5499E-D8EC-42FC-AD27-3F71D78B562E.png

877FF665-0E9F-49AE-B878-84AB685A0FE9.png

Benim tweak listem bu hepsi ios 12.2 de de çalışıyor. OdysseyRa1n jailbreak kullanıyorum ve bu tweaklar bütün hepsinde de çalışıyor.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Filza file manager - Jailbreak kullanıcıları için vazgeçilmez bir dosya düzenleme programı.
GameGem - İos üzerinde kullanılan cheatengine, her oyunda çalışmasada mantık aynı kullanımı kolay speedhack kullanmanı öneririm :D
Gesturesi11 -iPhone x modelinden daha düşük bir modelde telefonun varsa kontrol ayarlarını, bildirim panelini vs iPhone x ve üzerindeki ile aynı yapıyor, hemde istediğin özellikleri seçebiliyorsun.
LocalIapStore/LocalIapStore 13 - Cihazına göre ikisinden birini kurabilirsin.Uygulama içi satın alımları ücretsiz yapıyor, yine her uygualamada çalışmıyor fakat oldukça kullanışlı
NewGridSwither - Uygulama kapatma ekranını grid şekline alıyor, İpadlerdeki gibi
RealCC - Kesinlikle kullanılması gereken bir tweak!!! Wifi ve Bluetooth gibi özellikleri kontrol panelinden tamamen kapatmanı sağlıyor.
Rocket for Instagram - İnstagram'a tonla özellik ekliyor, anonim snap izleme, mesajlara görüldü atmama vb..
Watusi - Whatsapp'a tonla özellik eklyior, görüldü atmama,son görülme dondurma,tema değiştirme vs..

Eğer işinize yaradıysa bir likenizi alırım <3

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Nostaljik geldi. 3 nesil iPhone kullanmıştım 3GS zamanından sonra. Ne çöp telefonlardı ya :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
I saw something in Chinese friend, but I'm not thinking I'll see if I can find it and send you in private

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
nasıl kuruluyor herhangi bir bilgisi olan var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...