Pompalamasyon Bu Benimdir MİSYON
Uzman Üye
Merhaba arkadaşlar 12.4.2 İçin jailbreak varmı iPhone 6 plus
@SiyahS4ncak yanlış anlamış 12.4 için var ama 12.4.2 için jailbreak mevcut değil. Ama olucak. Bunun da açıklamasını daha önce şu konuda yapmıştım:
Yanlış yükleme de sonra sıkıntı çekme@SiyahS4ncak yanlış anlamış 12.4 için var ama 12.4.2 için jailbreak mevcut değil. Ama olucak. Bunun da açıklamasını daha önce şu konuda yapmıştım:
https://memoryhackers.org/konular/apple-donanimsal-checkm8-acigi.80312/
Ben bu yorumu yaptığımdan beri ios 13 e kadar her ios versiyonu için unc0ver çıktı. Yanlış yüklene yapamaz checkm8 geçici olarak bootrom u yeniden yazıp kandırıyor yani telefonu reslesiğinde gidiyor. Bu da break olma ihtimalini %1-2 ye yakın derecelere kadar düşürüyor. Checkm8 ile olan jailbreakın adı checkra1n ve sadece mac os(yazdan beri) ve linux(çıkalı bir hafta oldu testleri aylardır sürüyor güvenli tehlikesi yok) işletim sistemlerinde mevcut.Yanlış yükleme de sonra sıkıntı çekme
İnş gelir iphone kullanıcısı değil her zaman android taraftarıyımBen bu yorumu yaptığımdan beri ios 13 e kadar her ios versiyonu için unc0ver çıktı. Yanlış yüklene yapamaz checkm8 geçici olarak bootrom u yeniden yazıp kandırıyor yani telefonu reslesiğinde gidiyor. Bu da break olma ihtimalini %1-2 ye yakın derecelere kadar düşürüyor. Checkm8 ile olan jailbreakın adı checkra1n ve sadece mac os(yazdan beri) ve linux(çıkalı bir hafta oldu testleri aylardır sürüyor güvenli tehlikesi yok) işletim sistemlerinde mevcut.
Son haberlerle brandon un exploiti piyasaya salmasıyla ios 13.3 ve ona kadar olan her işletim sistemi için jailbreak yakın zamanda mevcut olucak. Tetikte bekleyin...
Bu da checkm8 ve checkra1n için zart zurt diyenlere gelsin şahsen kullanıyorum (ios 13.3 deyim arkadaşım da kullanıyor o ios 13.3.1 yani son ios versiyonunda iphone x kullanıyoryani güvenli)
Ekli dosyayı görüntüle 28885