Jak girişli 2 li hoparlör lazm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Bakın şimdi PC nin hoparlörü patladı amfi var hoparlör yazıyom çıkmiyo Jak girişli 2 li hoparlör lazm bilem fln varsa güzel link atsın pls

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
boofer mı diyosun acaba? çünkü hoparlör yazsan google'da çıkarda ondan dedim .d

Üye
5 HİZMET YILI
Speaker arıyorsun anladığım kadarı ile Logitech S120 güzel

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Logitheclerin var dediğin şekilde ama speaker

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
şey yani anfi var sadece arkasına jak ile takacağım hoparlör lazm yani 2+1 diyolar ya mesela hah işte onun 2 si lazm bakıyorum hepsinde USB var ben sadece jak girişli istiyorum
Post automatically merged:

şey yani anfi var sadece arkasına jak ile takacağım hoparlör lazm yani 2+1 diyolar ya mesela hah işte onun 2 si lazm bakıyorum hepsinde USB var ben sadece jak girişli istiyorum
yani PC ye değil anfiye bağlayacağim

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Post automatically merged:
dostum şimdi amfiden direk jak girişli hoparlör bulamazsın neden dersen yüksek wat elektrik çekimi olacağı için hoparlör için olan elektriği jak girişinden alamazsın hoparlörü kullamak istiyorsan jak girişi ve ona bağlayacağın bir prizi bulunmalı
yani PC ye değil anfiye bağlayacağim
amfiye direk olarak hoparlör bağlayamazsın
bu hoparlöre gelecek elektrikte lazım sana

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
dostum şimdi amfiden direk jak girişli hoparlör bulamazsın neden dersen yüksek wat elektrik çekimi olacağı için hoparlör için olan elektriği jak girişinden alamazsın hoparlörü kullamak istiyorsan jak girişi ve ona bağlayacağın bir prizi bulunmalı

amfiye direk olarak hoparlör bağlayamazsın
bu hoparlöre gelecek elektrikte lazım sana
ya aslında adını herkes anfi diyor bunun ama anfi başka bişi bu bass hani 2+ 1 sistemlerde olan kutu varya o ona bağlayacağım ama 2 küçük hoparlör patladı o kutu yani bass duruyo o 2 küçük hoparlörü nerden bulcam USB sizsadece jak girişi olck

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
ya aslında adını herkes anfi diyor bunun ama anfi başka bişi bu bass hani 2+ 1 sistemlerde olan kutu varya o ona bağlayacağım ama 2 küçük hoparlör patladı o kutu yani bass duruyo o 2 küçük hoparlörü nerden bulcam USB sizsadece jak girişi olck
dostum normal olarak 2+1 sistemden çıkma hoparlör alarak ta bunu yapabilirsin 2+1 ses sistemlerinde o dediğin kutu anfidir ve bütün hoparlörlere sesi dağıtan budur ve bass hoparlörü de bunun içinde bulunur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...