yukarıda yazdığım gibi baya bir temizledim her hangi bir pislenme paslanma söz konusu değil şu an tertemiz.swich boşlukları geniş olduğundan pislenmiş olabilir içine klavyede elektrik yokken wd40 sıkarsan düzelebilir
aynı sorun mu acaba ?Pas sökücüyle çözmüştüm ben deneyebilirsain.
evet. toksitlenme mi yaptı acaba diye düşünüyorum bende.temizledikten sonra mı basmamaya başladı
aynısını yaptım. ve konuda da yazdım zaten.Tuşları tek tek söküp temizlemeni öneririm ben 2 3 haftada bir tüm tuşları söküp temizliyorum
Öyle yaptım büyük ihtimal oksitlendi yağsız kompak sprey ile temizlerim büyük ihtimal düzelir.Klavyeyi temizlediysen ıslak bezle falan sıvı temastan oksitlenmiştir
konu dediğin gibi yorum kasanlarla doldu konu kapanabilir. ses az gelme gibi bir olay yok yeni bitti garantisi ama 2 yıl dolu dolu kullanmadım askerdeydim 6 ay hiç kullanılmadı falan ben ısman mendil ve diğer temizlik ürünleriyle temizlediğim için büyük ihtimalle oksitlenme yaptı yağsız kontak sprey siparişi verdim sıkınca sorunum çözülür büyük ihtimal olmaz ise başka bir klavye alırım. yine de düşüncen için sağol.Konu yorum kasanlarla dolu.
"
Switch markası gateron ve garanti süresi yeni doldu.
"
Ses az geliyorsa yapıcak birşey yok dostum mecburen yeni bir klavyeye yönelmen gerekiyor onun dışındada temizlediysen zaten daha ileri gidebileceğin bir çözüm yok ömrünü doldurmuştur bir kaç milyon tıklara aldanma max 1 yıl sonra atarsın çöpe her klavye böyledir marka senin gözünü boyamasın. Jamesdonkeyde çokta sağlam değil bana göre vede başkalarına yönelmeni öneriyorum.
Toksitlenme olabilir çünkü temizledikten sonra basmaması tuhaf geldi.evet. toksitlenme mi yaptı acaba diye düşünüyorum bende.
aynısını yaptım. ve konuda da yazdım zaten.
Bu tarz durumlarda rapor sistemini kullanalım lütfen. Boş yorum kasanlara gereken yapıldı. Siz rapor sistemini kullanmadığınız sürece onlar konulara boş yorum atmaya devam edecekler yeter ki rapor sistemini kullanın biz gerekeni yaparız ve konunun kilitlenmesini istiyorsanız ayrıca rapor sistemini kullanmanız gerekmektedir. Topic lockedkonu dediğin gibi yorum kasanlarla doldu konu kapanabilir. ses az gelme gibi bir olay yok yeni bitti garantisi ama 2 yıl dolu dolu kullanmadım askerdeydim 6 ay hiç kullanılmadı falan ben ısman mendil ve diğer temizlik ürünleriyle temizlediğim için büyük ihtimalle oksitlenme yaptı yağsız kontak sprey siparişi verdim sıkınca sorunum çözülür büyük ihtimal olmaz ise başka bir klavye alırım. yine de düşüncen için sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?