James donkey 619 klavyem red switch arada basmamazlık yapıyor (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
``Arkamda duramayan herkes karşıma geçsin``
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
James donkey 619 mekanik red switch klavyem var ve a tuşu bazen basıyor bazen basmıyor hani mekanik klavye direk temas edince basan bir switch oyun oynarken hemen anlaşıyor a tuşunun basmaması.
Denediğim yollar ise kompressor ile temizleme bütün tuşları çıkartıp tek tek temizledim. önerisi olan yardımcı olursanız sevinirm :(
Switch markası gateron ve garanti süresi yeni doldu.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
swich boşlukları geniş olduğundan pislenmiş olabilir içine klavyede elektrik yokken wd40 sıkarsan düzelebilir

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
swich boşlukları geniş olduğundan pislenmiş olabilir içine klavyede elektrik yokken wd40 sıkarsan düzelebilir
yukarıda yazdığım gibi baya bir temizledim her hangi bir pislenme paslanma söz konusu değil şu an tertemiz.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
James donkeyin switchleriyle alakalı buna yapacagin birşey yok garantisi varsa garantiye gonder

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
temizledikten sonra mı basmamaya başladı

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Tuşları tek tek söküp temizlemeni öneririm ben 2 3 haftada bir tüm tuşları söküp temizliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
aga baya temizlemişsinde hani altına birşey kaçmıştır tuşun v.s v.s ama sanırım temizlemekle olmaz eğer garantiye verebiliyorsan ver veya bir bilen varsa etrafında ona göstermeni tavsiye ederim

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
MrComan
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Klavyeyi temizlediysen ıslak bezle falan sıvı temastan oksitlenmiştir

Üye
6 HİZMET YILI
İşlevini yitirmiş olabilir bence fazla kurcalama garantisi devam ediyorsa yolla garantiye hiç uğrama

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Konu yorum kasanlarla dolu.

"

"

Ses az geliyorsa yapacak birşey yok dostum mecburen yeni bir klavyeye yönelmen gerekiyor onun dışındada temizlediysen zaten daha ileri gidebileceğin bir çözüm yok ömrünü doldurmuştur bir kaç milyon tıklara aldanma max 1 yıl sonra atarsın çöpe her klavye böyledir marka senin gözünü boyamasın. Jamesdonkeyde çokta sağlam değil bana göre vede başkalarına yönelmeni öneriyorum.

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Konu yorum kasanlarla dolu.

"

"

Ses az geliyorsa yapıcak birşey yok dostum mecburen yeni bir klavyeye yönelmen gerekiyor onun dışındada temizlediysen zaten daha ileri gidebileceğin bir çözüm yok ömrünü doldurmuştur bir kaç milyon tıklara aldanma max 1 yıl sonra atarsın çöpe her klavye böyledir marka senin gözünü boyamasın. Jamesdonkeyde çokta sağlam değil bana göre vede başkalarına yönelmeni öneriyorum.
konu dediğin gibi yorum kasanlarla doldu konu kapanabilir. ses az gelme gibi bir olay yok yeni bitti garantisi ama 2 yıl dolu dolu kullanmadım askerdeydim 6 ay hiç kullanılmadı falan ben ısman mendil ve diğer temizlik ürünleriyle temizlediğim için büyük ihtimalle oksitlenme yaptı yağsız kontak sprey siparişi verdim sıkınca sorunum çözülür büyük ihtimal olmaz ise başka bir klavye alırım. yine de düşüncen için sağol.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
evet. toksitlenme mi yaptı acaba diye düşünüyorum bende.

aynısını yaptım. ve konuda da yazdım zaten.
Toksitlenme olabilir çünkü temizledikten sonra basmaması tuhaf geldi.
konu dediğin gibi yorum kasanlarla doldu konu kapanabilir. ses az gelme gibi bir olay yok yeni bitti garantisi ama 2 yıl dolu dolu kullanmadım askerdeydim 6 ay hiç kullanılmadı falan ben ısman mendil ve diğer temizlik ürünleriyle temizlediğim için büyük ihtimalle oksitlenme yaptı yağsız kontak sprey siparişi verdim sıkınca sorunum çözülür büyük ihtimal olmaz ise başka bir klavye alırım. yine de düşüncen için sağol.
Bu tarz durumlarda rapor sistemini kullanalım lütfen. Boş yorum kasanlara gereken yapıldı. Siz rapor sistemini kullanmadığınız sürece onlar konulara boş yorum atmaya devam edecekler yeter ki rapor sistemini kullanın biz gerekeni yaparız ve konunun kilitlenmesini istiyorsanız ayrıca rapor sistemini kullanmanız gerekmektedir. Topic locked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...