Ben Senim Ve Sen Kendinden Kaçamazsın !
Seçkin Üye
Merhaba dostlar bugün 200 tl bütçe ile alabileceğiniz güzel fit bir gaming kulaklık tanıtacağım
Gelişmiş 7.1 Surround deneyimini çok güzel bir şekilde hissedebileceğiniz bu kulaklık hem fit görünümü ile göze hoş duruyor
Mükemmel ses izolasyonu sayesinde çevrenizdeki gürültüleri duymanızı önlemek için mükemmel bir yalıtım sağlamakta, led efektli 50mm Neodimyum sürücüler ile bass-tiz kalitesini genişleten mükemmel ses deneyimini yaşayın! fit bir görünümü olmasıyla ve ergonomik süspansiyon tasarımı sayesinde kulaklığı taktığınızda diğer ucuz kulaklıklarda yaşadığınız baş ağrılarını engellemektedir..
Teknik Özellikleri
Speaker Boyutu : 50mm
Frekans Tepkisi ( Kulaklık ) : 20 Hz - 20 KHz
Esnek Mikrafon : Var
Hassaslık ( Kulaklık, dB ) : 112 dB (+/-3 dB)
Empedans ( Ohm Ω ) : 32 dB (+/-5 dB)
Hassaslık (Mikrofon, dB) : -43 dB ( +/-3 dB )
Frekans Tepkisi (Mikrofon) : 20 Hz - 20 KHz
Led : Var
Kablo Uzunluğu : 2.2 Metre
USB ve Surround : USB Var (7.1)
Özel Yazılım : Var
17.09.2021 Güncel Fiyat : 190,99 TL
Gelişmiş 7.1 Surround deneyimini çok güzel bir şekilde hissedebileceğiniz bu kulaklık hem fit görünümü ile göze hoş duruyor
Mükemmel ses izolasyonu sayesinde çevrenizdeki gürültüleri duymanızı önlemek için mükemmel bir yalıtım sağlamakta, led efektli 50mm Neodimyum sürücüler ile bass-tiz kalitesini genişleten mükemmel ses deneyimini yaşayın! fit bir görünümü olmasıyla ve ergonomik süspansiyon tasarımı sayesinde kulaklığı taktığınızda diğer ucuz kulaklıklarda yaşadığınız baş ağrılarını engellemektedir..
Teknik Özellikleri
Speaker Boyutu : 50mm
Frekans Tepkisi ( Kulaklık ) : 20 Hz - 20 KHz
Esnek Mikrafon : Var
Hassaslık ( Kulaklık, dB ) : 112 dB (+/-3 dB)
Empedans ( Ohm Ω ) : 32 dB (+/-5 dB)
Hassaslık (Mikrofon, dB) : -43 dB ( +/-3 dB )
Frekans Tepkisi (Mikrofon) : 20 Hz - 20 KHz
Led : Var
Kablo Uzunluğu : 2.2 Metre
USB ve Surround : USB Var (7.1)
Özel Yazılım : Var
17.09.2021 Güncel Fiyat : 190,99 TL