Çözüldü James Donkey 711 Ses gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Kulaklık depremde evde kaldı fakat olduğu yerddeydi yani hiçbir sıkıntı yoktu 1 ay sonra taktığımda sıkıntısız çalışdı fakat 1 saat sonra kulaklık gitti ışığı yanıyor ama hiçbir şekilde çalışmıyor aygıtlarda bazen gözüküyor bazen gözükmüyor. Tüm port lara takdım fakat hala aynı biligsayarla alakalıdır belki dedim format attım ama hala değişen birşey yok.

Çözüm
malesef böyle birşeyi ne yapıcak bilgim nede yapabilicek alet edevatım var
Post automatically merged:

kanka deprem bölgesindeyim ne garantisinden bahsediyosun, açoıkca fikrinixi soruyorum hem istesem kendim size sormak yerine garantiye gönderirdim

anlayamıyorum valla şuan bir anda çalıştı mesela sabaha tekrar gitmiş olabilir bir gelip bir gidiyiyo temassızlık oldduğundan eminmisin
Dostum çalışıp çalışmamazlık yapıyorsa içerisindeki kablolar temassızlık yapıyor olma ihtimali yüksek gibi duruyor
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
cihazin kablolarında temassızlık olabilir mumkunse içini açıp kablo uçlarını kontrol edebilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dostum geçmiş olsun öncelikle kulaklık ve deprem için teknik bilgin varsa gidip lehim yapabilirsin yüksek ihtimal kablolar zarar görmüştür

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
cihazin kablolarında temassızlık olabilir mumkunse içini açıp kablo uçlarını kontrol edebilirsin.

Zarar görmüş olabilir Markanın garantisine götür.
kanka deprem bölgesindeyim ne garantisinden bahsediyosun, açoıkca fikrinixi soruyorum hem istesem kendim size sormak yerine garantiye gönderirdim

dostum geçmiş olsun öncelikle kulaklık ve deprem için teknik bilgin varsa gidip lehim yapabilirsin yüksek ihtimal kablolar zarar görmüştür
anlayamıyorum valla şuan bir anda çalıştı mesela sabaha tekrar gitmiş olabilir bir gelip bir gidiyiyo temassızlık oldduğundan eminmisin

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI

Dostum çalışıp çalışmamazlık yapıyorsa içerisindeki kablolar temassızlık yapıyor olma ihtimali yüksek gibi duruyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bi çalışıp bi çalışmıyorsa portlarda herhanbi bir problem yoksa kulaklık arızalıdır brom. garantisi varsa gönder uğraşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...