Onaylı Üye
Dostum çalışıp çalışmamazlık yapıyorsa içerisindeki kablolar temassızlık yapıyor olma ihtimali yüksek gibi duruyormalesef böyle birşeyi ne yapıcak bilgim nede yapabilicek alet edevatım var
Post automatically merged:
kanka deprem bölgesindeyim ne garantisinden bahsediyosun, açoıkca fikrinixi soruyorum hem istesem kendim size sormak yerine garantiye gönderirdim
anlayamıyorum valla şuan bir anda çalıştı mesela sabaha tekrar gitmiş olabilir bir gelip bir gidiyiyo temassızlık oldduğundan eminmisin
kardeşim deprem bölgesinddeyim şuan burda garantiyi bırak kablo alıcak dükkan yok, daha yaratıcı bi fikrin vaya net bir bilgin yoksa boşver. Yinede sağol.Garantisi varsa götürebilirsin
malesef böyle birşeyi ne yapıcak bilgim nede yapabilicek alet edevatım varcihazin kablolarında temassızlık olabilir mumkunse içini açıp kablo uçlarını kontrol edebilirsin.
kanka deprem bölgesindeyim ne garantisinden bahsediyosun, açoıkca fikrinixi soruyorum hem istesem kendim size sormak yerine garantiye gönderirdimZarar görmüş olabilir Markanın garantisine götür.
anlayamıyorum valla şuan bir anda çalıştı mesela sabaha tekrar gitmiş olabilir bir gelip bir gidiyiyo temassızlık oldduğundan eminmisindostum geçmiş olsun öncelikle kulaklık ve deprem için teknik bilgin varsa gidip lehim yapabilirsin yüksek ihtimal kablolar zarar görmüştür
Dostum çalışıp çalışmamazlık yapıyorsa içerisindeki kablolar temassızlık yapıyor olma ihtimali yüksek gibi duruyormalesef böyle birşeyi ne yapıcak bilgim nede yapabilicek alet edevatım var
kanka deprem bölgesindeyim ne garantisinden bahsediyosun, açoıkca fikrinixi soruyorum hem istesem kendim size sormak yerine garantiye gönderirdim
anlayamıyorum valla şuan bir anda çalıştı mesela sabaha tekrar gitmiş olabilir bir gelip bir gidiyiyo temassızlık oldduğundan eminmisin
Anladım teşekkürler bir deniyecemdostum çalışıp çalışmamazlık ypaıyorsa içerisindeki kablolar temassızlık ypaıyor olma ihtimali yüksek gibi duruyor
umarım teknik bilgin vardır yoksa daha büyük sonuçlar doğurabilirAnladım teşekkürler bir deniyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?