- Yasaklandı
-
Bekle hemen atıyorumKardeşim resim atarmısın yardım ederim belki
Bu arada eğerki az ingilizcen varsa birden fazla açtığın yazıyorBekle hemen atıyorum
Bu arada eğerki az ingilizcen varsa birden fazla açtığın yazıyor
Reis orda yapılmayacak birşey yok ctrl+alt+del yap programı sonlandır
Olmuyorki program ne altta ne görevde çıkıyorReis orda yapılmayacak birşey yok ctrl+alt+del yap programı sonlandır
Doğru baktığından emin misin çıkması lazım packlerken bu işlerdeOlmuyorki program ne altta ne görevde çıkıyor
Şimdi kapa aç yaptım ama cidden böyle anlamıyorum setupdan deniyorum olmuyorDoğru baktığından emin misin çıkması lazım packlerken bu işlerde
Peki modu sil yeniden dene ama googleden yap zarar görmüş galibaŞimdi kapa aç yaptım ama cidden böyle anlamıyorum setupdan deniyorum olmuyor
Javayımı sileyim modumuPeki modu sil yeniden dene ama googleden yap zarar görmüş galiba
İlk javayı dene mod doğru packledin zaten diye düşünüyorumJavayımı sileyim modumu
Peki öyle deneyeyim olursa yazıcam 5 dk bekle senİlk javayı dene mod doğru packledin zaten diye düşünüyorum
Peki dostum olması lazım silip tekrar ama hayırlısı bakalım bekliyorumPeki öyle deneyeyim olursa yazıcam 5 dk bekle sen
şuan tekrar kuruluyor ama bekletcek pc yavaş benimPeki dostum olması lazım silip tekrar ama hayırlısı bakalım bekliyorum
Peki ben seni bekliyorum ama gene aynı hatayı vermemesi lazımşuan tekrar kuruluyor ama bekletcek pc yavaş benim
Kanka olmuyor her türlü aynı hatayı veriyor buPeki ben seni bekliyorum ama gene aynı hatayı vermemesi lazım
O zaman kurudğun mod packf laması sıkıntı var onu silKanka olmuyor her türlü aynı hatayı veriyor bu
Ya uzun sürdü yapmak silsemmi bilmiyorumO zaman kurudğun mod packf laması sıkıntı var onu sil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?