Valorant VAL5 hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba,

Cihaz banı yedikten sonra spoof işlemi yaptım ve oyuna erişimim açıldı.Yeni hesap açıp oyuna girdiğimde ilk maçın ortasında val5 verip oyundan uzaklaştırıldın hatası veriyor. Her açtığım hesaba aynı hatayı verip kapatıyor. Resmen kafayı yiyorum. Cihaz banı ile alakalı bir şey kalmadı ama her açtıgım hesap oyunun tam ortasında güm diye gidiyor.
Bana bu konuda cidden anlamda yardımcı olabilecek yetkili arkadaşların yanıtını bekliyorum.

Kullandıgım cihaz : Excalibur G770
Bios : Insyde20
Anakartı bilmiyorum her ne neyse artık gerekli bilgileri size ssler atarım nereden öğrenilecekse.

iyi forumlar diliyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:
its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hangi spoof yöntemini denedin acaba?

Cehennem
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kanka bende aynı şekilde val5 aldım pubg de hile açtığımdan dolayı main hesabım 3 ay oyuna girememe cezası almıştı fakat yan hesabım kalıcı olarak uzaklaştırıldı o 3 ay için spoofer denemiştim bir siteden hatırlamıyorum virüs bulaştırmıştı .d ama işe yaramıştı fakat 1 gün sonra o 3 ay cezası 4 ay a çıktı o yüzden kullanacağın spoofera da dikkat etmeni öneririm

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kanka bende aynı şekilde val5 aldım pubg de hile açtığımdan dolayı main hesabım 3 ay oyuna girememe cezası almıştı fakat yan hesabım kalıcı olarak uzaklaştırıldı o 3 ay için spoofer denemiştim bir siteden hatırlamıyorum virüs bulaştırmıştı .d ama işe yaramıştı fakat 1 gün sonra o 3 ay cezası 4 ay a çıktı o yüzden kullanacağın spoofera da dikkat etmeni öneririm
Bana verilen spoofer temp spoofermış.
Yani henüz çözümleyemedim acaba bundan kaynaklı mıdır diye :D

Cehennem
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka vallahi kullandığım spooferi hatırlıyor olsam söylerdim ama üzerinden 5 ay geçtiği için hatırlayamıyorum ne yazık ki kusura bakma :(
temp spooferi bilmiyorum bu arada

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka vallahi kullandığım spooferi hatırlıyor olsam söylerdim ama üzerinden 5 ay geçtiği için hatırlayamıyorum ne yazık ki kusura bakma :(
temp spooferi bilmiyorum bu arada
Kankam virüslü ve ekstra ban yediğin bir yazılımı önerme bence de kanka sağol fuahdsjıfkdfad

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
hocam o spooferi kullandıktan sonra format atman lazım çünkü logları temizlemen gerekiyor sadece spoof işlemi yaparsan işe yaramaz

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hocam o spooferi kullandıktan sonra format atman lazım çünkü logları temizlemen gerekiyor sadece spoof işlemi yaparsan işe yaramaz
Onu da denedim elbette. Fakat gerçekten aynı şey devam ediyor. Oyunu açıyorum ilk maçın sonuna doğru veya ikinci maçın tam olarak başlarında ban atıyor. VALORANT'tan uzaklaştırıldın.
Hata kodu : VAL5 şeklinde.
aynı hesap üzerinden riot a ticket oluşturdum. bir iihtimal işe yarayabilir diye ama sanmam. Bana cidden yardımcı olabilecek arkadaşlar konu altına yazabilir mi?
Şimdiden teşekkür ediyorum..
iyi forumlar dilerim.

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
bende aynı şekilde maç ortasında ban yiyorum ve val61 alıyorum herhangi bir çözümü olan yardım edebilirse sevinirim

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Her açtığın hesabın yasaklanma konusuysa spoof şart be usta

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
temöp spoofer her oyuna girmeden yapman gereken spoofer
Post automatically merged:

cosmodan aldın büyük ihtimalle , her oyuna girmeden yapıcaksın . Zaten insyde bios olman sebebiylede kalıcı olarak banını kaldıramazsın

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
spoof yaptım fakat işe yaramadı hangisine girdiysem o da ban yedi

önerebileceğiniz bir spoofer var mıdır?

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

cosmodan aldın büyük ihtimalle , her oyuna girmeden yapıcaksın . Zaten insyde bios olman sebebiylede kalıcı olarak banını kaldıramazsın
Kalıcıdan kastın nedir ? riotun verdiği tarih de tamamen kalkmıyor mu ? Spoofer ı kullanmayıp tekrar format atıyor olsam ve tarihi beklesem de yeterli olacak mıdır ?

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
eğer beklersen tarihe kadar kalkar benim kalkmıştı

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kalıcıdan kastın nedir ? riotun verdiği tarih de tamamen kalkmıyor mu ? Spoofer ı kullanmayıp tekrar format atıyor olsam ve tarihi beklesem de yeterli olacak mıdır ?
Evet o ayrı ama . Bahsettiğim şu 2 tür spoofer vardır ve biri temp . Temp senin aldığıun oyuna erişebilmek için her oyun öncesi çalıştırman gerekir . Diğeriyse banını tamamen kaldırır ve 3 ay beklemene gerek kalmaz . Örneğin ben temp spoofer alsam 1 aylık süresi olsa o 1 ay boyunca oyuna erişebilirim fakat sürem bittiğinde kalan 2 ay hala cezalıyım . Ama ben x marka bir temp olmayan spoofer kullanıyorum . 1 kere uyguladığımda tamamen banımı kaldırıyor . Ama senin biosun insyde olduğundan dolayı temp spooferdan başka çaren yok . Sadece insyde h20sde programıyla aminin aynısını uygulayabilirisin oda büyük ihtimalle bilgisayarın laptop olduğundan çalışmaz

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Omen spoofer adlı bir spoofer ı denedim.
Manuel olarak yapılan spooferler var istersen onları dene ben bir keresinde ban yediğimde böyle yaptım ve sorunsuzca oynadım.
Ve sanırım bildiğim kadarıyla en son ban sürelerini 3 aydan 6 ay'a çıkarmışlardı

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
sitedeki spooferi dene

mad scientist
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
try searching for a paid spoofer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...