Minecraft tarzı basit web tabanlı oyunlar yapılabilir. Oyunlar için bot geliştirilebilir yanına python takviyesi olarak, tek başına bir anlamı olmaz bot yapmak istiyorsan. Oyun vb şeyler yapmak istiyorsan hali hazırda birden fazla dil bilmen işine yarayabilir.Herkese merhabalar java programa dili ile neler yapılabilir? En iyi alanları neler?
oyun tarzı şeyler yapmak istiyorum mesela java yanında neler gerekirMinecraft tarzı basit web tabanlı oyunlar yapılabilir. Oyunlar için bot geliştirilebilir yanına python takviyesi olarak, tek başına bir anlamı olmaz bot yapmak istiyorsan. Oyun vb şeyler yapmak istiyorsan hali hazırda birden fazla dil bilmen işine yarayabilir.
C++ ve C öğrenilebilir, gelecek vadede işine de yarayabilir bu diller.oyun tarzı şeyler yapmak istiyorum mesela java yanında neler gerekir
Ve hangi türde oyun yapmak istediğine bağlı öneri yapabilirim, mesela PC mi mobil mi web mi..?C++ ve C öğrenilebilir, gelecek vadede işine de yarayabilir bu diller.
mobil daha çokC++ ve C öğrenilebilir, gelecek vadede işine de yarayabilir bu diller.
Post automatically merged:
Ve hangi türde oyun yapmak istediğine bağlı öneri yapabilirim, mesela PC mi mobil mi web mi..?
evet oyun yapmak istiyorum bu alanda en çok c++ mı kullanılıyorOyun yapmak istiyorsan C++ ve Unreal Engine öğren bence.
Bunu kullanıcağın oyun motoruna göre karar vermen lazım.Unity için C# bilmen gerekiyor iken Unreal Engine motoru için C++ bilmen gerekiyor.Eskiden oyun sektörü Unity üzerine yönelirdi ama günümüzde birçok oyun stüdyosu artık Unreal Engineyi tercih ediyor çünkü verdiği görüntü şaheser gibi.Benden sana tavsiyem kendini Unreal Engine üzerinde yetiştirmen olucaktır.Ama bunu unutma bu oyun motoru için bilgisayarının donanımları iyi olması lazım. Youtube üzerinden Unreal Engine ile yapılmış oyun sahnelerine bakarsan ne kadar kaliteli ve gerçekci olduğunu anlayacaksındır.evet oyun yapmak istiyorum bu alanda en çok c++ mı kullanılıyor
site yapımında glider yapımı falan için kullanabilirsinHerkese merhabalar java programa dili ile neler yapılabilir? En iyi alanları neler?
Javascript senin o dediğin...site yapımında glider yapımı falan için kullanabilirsin