- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
virüs progamların ile ne alakası var ve hepsi kapalı zatenvirüs proglamlarını kapat tekrar dene
virüs progamların ile ne alakası var ve hepsi kapalı zatenvirüs proglamlarını kapat tekrar dene
java farklı sitelerden inmiyor ki dostumfarklı siteden indir bu hata ilk defa gördüm
böyle bir şey yapmak yasak diye biliyorumOnayla üye olmaya çalışıyorum v2
Post automatically merged:
zaten öyle yaptım ama nedense böyle bir hata geldidüzgün bir siteden veya kendi şahşi sitesinden indirmeni herşeyi okuyarak yapmanı tavsiye ederim
Kendi sitesinden indirdirysen sıkıntı çıkıcağını sanmam ama istersen silip tekrar yükleyebilirsin. Kolay gelsin.bilgisiyarıma java indiriyordum javayı indirirken böyle bir hata alıyorum sorununu bilen var sa yazarsa çok sevinirimEkli dosyayı görüntüle 40757
kendi sitesinden indirdim ama çıktı ve zaten yüklü değildiKendi sitesinden indirdirysen sıkıntı çıkıcağını sanmam ama istersen silip tekrar yükleyebilirsin. Kolay gelsin.
thank you I wish good forumsDisable antivirus/firewall and run as admin installer
denedim agagenelde choromeden yaptıgında bu hta alıyor tarayıcını degıstır explorerden denedın mı hıc