Üye
C++ / C# öğrenmeni öneririm
vallahi ben c# ile başladım ve gayet iyi bir dil olduğunu söyleyebilirim bana göre c# veya java öğrenebilirsin gayet kullanışlı ve sade c++ gibi değildir arka planda daha çok işlem var oduğu için genellikle kolay oluyor zaten 2 dil bile fazla (bana göre) ama tabi tercihine kalmışMerhabalar 2 yıldır javascript ile uğraşıyorum çoğu kütüpahaneyi bilmeme rağmen artık sıkıldım çok sinir bozucu dil ve çok fazla yapabildiğimiz şeyler yok artık yeni bir dile geçmenin zamanının geldiğini düşünüyorum dil önerilerinizi bekliyorum
-Saygılar Tuncvr
knk hayatımda böyle bir şey duymadım dengelemek nejavascript bittiyse ya c ya c++ yada python geç derim ama c veya c++ geçmen daha mantıklı olur çünkü bunlarda zor javascriptte zor denegelersin.
phyton yada C DİLLERİNE GEÇ HTMLDE İYİMerhabalar 2 yıldır javascript ile uğraşıyorum çoğu kütüpahaneyi bilmeme rağmen artık sıkıldım çok sinir bozucu dil ve çok fazla yapabildiğimiz şeyler yok artık yeni bir dile geçmenin zamanının geldiğini düşünüyorum dil önerilerinizi bekliyorum
-Saygılar Tuncvr