Javascript bitirdim hangi yazılım diline geçmeliyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhabalar 2 yıldır javascript ile uğraşıyorum çoğu kütüpahaneyi bilmeme rağmen artık sıkıldım çok sinir bozucu dil ve çok fazla yapabildiğimiz şeyler yok artık yeni bir dile geçmenin zamanının geldiğini düşünüyorum dil önerilerinizi bekliyorum
-Saygılar Tuncvr
vallahi ben c# ile başladım ve gayet iyi bir dil olduğunu söyleyebilirim bana göre c# veya java öğrenebilirsin gayet kullanışlı ve sade c++ gibi değildir arka planda daha çok işlem var oduğu için genellikle kolay oluyor zaten 2 dil bile fazla (bana göre) ama tabi tercihine kalmış :)
Post automatically merged:

javascript bittiyse ya c ya c++ yada python geç derim ama c veya c++ geçmen daha mantıklı olur çünkü bunlarda zor javascriptte zor denegelersin.
knk hayatımda böyle bir şey duymadım dengelemek ne

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhabalar 2 yıldır javascript ile uğraşıyorum çoğu kütüpahaneyi bilmeme rağmen artık sıkıldım çok sinir bozucu dil ve çok fazla yapabildiğimiz şeyler yok artık yeni bir dile geçmenin zamanının geldiğini düşünüyorum dil önerilerinizi bekliyorum
-Saygılar Tuncvr
phyton yada C DİLLERİNE GEÇ HTMLDE İYİ

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
syntax açısından java güzel ve c++ da güzel onları öğrenebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
c++ öğrenebilirsin kolay ve öğrenmesi zevkli ama senin ne ile ugrasicagini bilmedigim icin kendine gore secmen daha mantikli

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
tensorflow ile machine learning olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...