JavaScript hazır script nasıl kullanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Selamünaleyküm, öncelikle hayırlı akşamlar diliyorum.

HaxBall diye bir oyunda extra limit kaldırabiliyorduk. Bunun için uzantı kullanıyorduk Custom JavaScript diye fakat artık o olmuyor. Şimdi, elimde hâlâ kaldırmak için script var fakat bu scripti nasıl aktif edeceğimi bilmiyorum. Bazıları hazır uygulamasını indirip direkt değiştiriyorlar. Bunu ben nasıl yapacağım? Bunun için yardım istiyorum. Lütfen yardım edebilir misiniz? Scripti direkt bende uygulama yapabilir miyim? Google'dan açarak direkt oyuna bağlanabilir miyim? Bunun için yardım eder misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
yapay zekadan yardım aldınmı hiç

Üye
1 HİZMET YILI
scripti servera dahil etmen zor yanlış bilmiyorsam güvenlik scriptleri oluyor serverde eskiden bu kadar sağlam değildi mc sunucuları artık mc fivem gibi serverlar güvenliğe çok önem veriyor. kaynak kodlarına girmek gerek aslında ama detaylı bilmiyorum internette bulmanda çok zor olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
scripti servera dahil etmen zor yanlış bilmiyorsam güvenlik scriptleri oluyor serverde eskiden bu kadar sağlam değildi mc sunucuları artık mc fivem gibi serverlar güvenliğe çok önem veriyor. kaynak kodlarına girmek gerek aslında ama detaylı bilmiyorum internette bulmanda çok zor olabilir
Hocam oyun html javascript üzerine herhangi bir güvenlik duvarı yoktur oyunun

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

ChatGpt ye sordum

İstersen bir bak
Sohbet yüklenmiyor hocam güncel link varmıdır

yun

Üye
1 HİZMET YILI
illa chatgpt olmasına gerek yok başka yerden de bakabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...