Jax buildi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar jax mainliyorum 10 oyundan 7 8inde s alıp güzel kda'ya sahibim ama nedense hasarda 3 4 oluyorum hep oyunda 2k 3k canlı adamı zorlanmadan kesiyorum 1e1 de yine hasarda 3. 4. oluyorum klasik buildi çıkıyorum mavi jung itemi saldırı hızı olan saldırı hızı botu üçlü vs klasik build yani bana hasarda 1. 2. yapacak güzel bi build önerirmisiniz kullandıgınız bildiğiniz
(NOT; JUNG OYNUYORUM TEK)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Vahşi hydra, Üçlü Kuvvet, Guinso bu 3 item aşırı iyi denemelisin

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
kanka ezber build hiç bakma bence core itemleri alıp daha sonrasını duruma göre alman daha iyi olur

temmie
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka jungleda orman campı kestiğin ve diğer kişiler sürekli koridorda birbirleriyle trade'e girdiği için hasarlarının senden yüksek olması doğal. ayrıca vurduğun hasarın aldığın lp vb. etkisi olmadığı için winine bak geç bence :D illa hasar istiyorsan full ap jax diye arayabilirsin bi ilginç ve fazla vuruyor

İsmail
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Çok uzun süre jax oynadım tavsiyemi dikkate almanı öneririm orman için mavi yada kırmızı saldırı hızı orman eşyasını alabilirsin üçlü kuvvetten sonra karşında çok fazla tank varsa mahvolmuş alabilirsin yoksa klasik haşmetli sterak buildini gidebilirsin karşı takım çok fazla ani hasara sahipse ölümün dansını da alabilirsin alınan eşyalar oyundan oyuna değişiyor eşya bilgini geliştirirsen doğru itemlar ile maçları rahatlıkla taşıyabilirsin

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
mahvolmuş, üçlü , ölümün dansı( karşıda ap olmasına bağlı) , dikenli yelek , guinso

Üye
5 HİZMET YILI
Üçlü , Sterak , Titanic Hydra , Ölümün dansı bence bu itemleri garanti almalısın eğer oyun kolay gidiyorsa ve eğlenmek istiyorsan mahvolmuş guinso gibi itemler de alabilirsin

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Üçlü kuvvet,hextechsilahkılıç,mahvolmuş,ölümün dansı

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
saldırı hızı jung itemi üçlü guinsoo mahvolmuş saldırı hızı çizmeleri aklın sonu

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Vahşi hydra, Üçlü Kuvvet, Guinso , duruma göre de Mahvolmuş, hextech ya da

Üye
5 HİZMET YILI
kanka karşıdaki herolara göre item tercihi yapmalısın mesela güçlü bir ap herosu varsa ölümün dansı alabilirsin çok tank varsa zırh deşmeli bişeyler alırsın ezber build saçma ve alışma karşıya göre seçimini yap derim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
topda oynuyorsun ilk mahvolmus sonra guinso ölümün dansı gerisini karsı takıma gore ayarlarsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hextech silah kılıç ,ölümün dansı, nashor, guinsoo, Merkür.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
build konusu rakibe göre yapılmalıdır ama tank jax çok güçlü

Üye
8 HİZMET YILI
Hasar kastığın itemlere bağlı, ama daha çok oyun stiline bağlı. Split push oynuyorsan çok fazla hasar atman mümkün değil, istersen statik ebedi kas. Botrk, trinity, sterak, ninja tabii/mercury şu anlık ideal build. 2 itemi de karşı takıma göre çıkarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...