JBL Quantum Stream Kablolu Siyah Gaming Mikrofon İncelemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
2.900TL
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI

JBL Quantum Stream Kablolu Siyah Gaming Mikrofon İncelemesi

:yazı:

Merhaba arkadaşlar,

Bugün sizlere JBL'in yüksek kaliteli gaming mikrofonu olan JBL Quantum Stream Kablolu Siyah Gaming Mikrofon modelini tanıtmak istiyorum. Bu mikrofon, oyun içi iletişim ve yayıncılık için mükemmel özellikler sunuyor.

73367114.jpg

:özellik:

Teknik Özellikler

Özellik
Detay
Renk
Siyah​
Bağlantı
Kablolu (USB)​
Mikrofon Tipi
Kondansatör​
Polar Desen
Kardioid, Omnidireksiyonel​
Frekans Tepkisi
20Hz - 20kHz​
Bit Oranı / Örnekleme
24 bit / 96 kHz​
Gürültü Önleme
Evet​
Aydınlatma
RGB​
Ek Özellikler
Masa standı, Yön değiştirme tuşu​

Özellikler ve Performans

Yüksek Kalite Ses
24 bit / 96 kHz ses kalitesi ile JBL Quantum Stream, kristal netliğinde ses aktarımı sağlar. Bu, oyun içi iletişimde ve yayıncılıkta net ve kaliteli ses sunar.

Çift Polar Desen
Kardioid ve omnidireksiyonel polar desenleri ile çok yönlü kullanım imkanı sunar. Tek bir tuş ile yön değiştirme özelliği, farklı kullanım senaryolarında kolaylık sağlar.

Gürültü Önleme
Gürültü önleme teknolojisi, arka plan gürültülerini azaltarak sesin daha net ve kesintisiz olmasını sağlar.

RGB Aydınlatma
Kişiselleştirilebilir RGB aydınlatma ile mikrofonunuzu istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

Ergonomik ve Şık Tasarım
Şık ve modern tasarımı, her oyun setine mükemmel uyum sağlar. Masa standı ile kullanımı kolay ve pratiktir.

Kullanıcı Deneyimleri

Kullanıcıların yorumlarına göre, JBL Quantum Stream mikrofon, yüksek ses kalitesi ve gürültü önleme özellikleri ile beğeniliyor. Çift polar desen seçeneği ve ergonomik tasarımı, kullanıcılardan olumlu geri dönüşler alıyor.

Sonuç

JBL Quantum Stream Kablolu Siyah Gaming Mikrofon, yüksek ses kalitesi, gürültü önleme ve çok yönlü kullanım özellikleri ile oyun ve yayıncılık için mükemmel bir seçim. Hem profesyonel oyuncular hem de yayıncılar için ideal bir mikrofon.

İYİ FORUMLAR...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...