Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
:yazı:

JBL T500BT Kulaklıgın özelliklerinden bahsedeceğim. Kulaklığın aynısını bende kullanıyorum ve gayet memnunum sokakta gezerken görüntü açısından gayet güzel duruyor.

:özellik:

Mikrofon: Var

Bağlantı: Bluetooth

Kulaklık Modeli: Kulaküstü Tam Boy

Kullanım Alanı: Bilgisayar, Müzik, Spor, Telefon

Kullanım Tipi: Kulaküstü

Renk: Mavi

Garanti Süresi: 24 AY (2Yıl)

Yurt Dışı Satış: Yok

Fiyat: 394 TL

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

:resim:

Screenshot_1.png

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    91.5 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Nice looks like a decent headset for a low-mid range. The only problem I have with them is there is no mic, so if you are gaming you have to rely on something else to chat with your team. Otherwise seems like a decent option. How long have you had yours for?

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Fiyatı kaç ₺ konuda belirtir misin?

Üye
6 HİZMET YILI
ben kullandım 3 gun sonra sag tarafından ses gelmemeye basladı garantıye verdım geldıgınde gene aynısı oldug bu yuzden dıkkatlı olmanızı tavsıye ederım,

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ben kablosuz kulaklık kullanmıyorum ama siz bilirsiniz bluetoothlu ise bence gayet iyi

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ürünü incelerken önerilen olarak
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
WH-CH510 Siyah Kablosuz Bluetooh Kulak Üstü Kulaklık WHCH510B karşıma çıktı ikisi de 340 lira şimdi bu durumda sony mi jbl mi tercih edilir kaldım

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Konunda Fiyattan Bahsetsen Güzel Olabilir :)

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
2,3 Tane özellik vermişsin konuda bunlarla yeterli kalmıyor. Özellikleri genişletirsen daha iyi olur. Fiyatı , sarj edilme süresi, pil teknolojisini, kaç saat müzik dinleyebileceğimizi , kulaklığın mikrofonunun özelliğini vesaire ekleyebilirsin ki biz de düzgünce bilgilenelim bu kulaklık hakkında. Baştan savma konu olmuş. Teşekkürler.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Dışı sade olmuş daha şık beklerdim

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Aynısından almıştım 1 sene kullandıktan sonra letgo üzerinde sattım kullanmadığım için daha fazla

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bence güzel ürün alınabilr müzik için

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
2,3 Tane özellik vermişsin konuda bunlarla yeterli kalmıyor. Özellikleri genişletirsen daha iyi olur. Fiyatı , sarj edilme süresi, pil teknolojisini, kaç saat müzik dinleyebileceğimizi , kulaklığın mikrofonunun özelliğini vesaire ekleyebilirsin ki biz de düzgünce bilgilenelim bu kulaklık hakkında. Baştan savma konu olmuş. Teşekkürler.
Fiyatını Sonradan Ekledim. Eğer Kulaklığı Satın alıcaksan kulaklıgın Linki Konuda Mevcut. ordan dahada ayrıntılı kulaklıgı inceleyebilir. kulaklık hakkında dahada ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsin.

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Fiyatını Sonradan Ekledim. Eğer Kulaklığı Satın alıcaksan kulaklıgın Linki Konuda Mevcut. ordan dahada ayrıntılı kulaklıgı inceleyebilir. kulaklık hakkında dahada ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsin.
Orda yazan 2,3 bilgiyi konu olarak paylaşmışsın bunu kendim de gider araştırıp bulurdum. Sana kulaklığın özelliklerini daha detaylı bir biçimde anlatmanı rica ettim. Bu kulaklığın özellikleri bu saydığın özelliklerle sınırlı kalmıyor bir çok özelliği var. İyi forumlar.

Time never comes again
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Stellseries alsak daha iyi sanki biraz daha koyup ama JBL'de kenara atılcak bi marka degil, kullanılabılır

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Orda yazan 2,3 bilgiyi konu olarak paylaşmışsın bunu kendim de gider araştırıp bulurdum. Sana kulaklığın özelliklerini daha detaylı bir biçimde anlatmanı rica ettim. Bu kulaklığın özellikleri bu saydığın özelliklerle sınırlı kalmıyor bir çok özelliği var. İyi forumlar.
Orda yazan 2-3 Bilgi dedigin Kulaklıgın Genel Ve en bilinmesi gereken özellikleri Madem araştırıp bulunabilir ozaman araştırarak da bulabilirsin. Ek olarak ricanı değerlendirdim Konuda unuttugum Fiyatı konuya ekledim. Yani kısaca Bu konuyu Kulaklık hakkında genel bilgi sahibi olunması amacıyla paylaştım. eğer satın alınacaksa dahada araştırılıp ona göre değerlendirilip satın alınabilir. İyi Forumlar.

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Fiyatından daha düşüğüne kaliteli olanlar mevcut ve alınabilir bir çok seçenek var. Bağlantısı açısından iyi sadece bana göre. Bunun dışında başka tercihler açısından arkada kalır. Yine de düşünen veya almayı isteyenler için bağlantı açısından iyi ve ideal olabilir.

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Şık ve sade bir tasarımı var. Almak isteyenler için güzel bir kulaklık fiyat biraz yüksek gibi geldi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...