JBL T500BT Kulaklıgın özelliklerinden bahsedeceğim. Kulaklığın aynısını bende kullanıyorum ve gayet memnunum sokakta gezerken görüntü açısından gayet güzel duruyor.
Nice looks like a decent headset for a low-mid range. The only problem I have with them is there is no mic, so if you are gaming you have to rely on something else to chat with your team. Otherwise seems like a decent option. How long have you had yours for?
ben kullandım 3 gun sonra sag tarafından ses gelmemeye basladı garantıye verdım geldıgınde gene aynısı oldug bu yuzden dıkkatlı olmanızı tavsıye ederım,
2,3 Tane özellik vermişsin konuda bunlarla yeterli kalmıyor. Özellikleri genişletirsen daha iyi olur. Fiyatı , sarj edilme süresi, pil teknolojisini, kaç saat müzik dinleyebileceğimizi , kulaklığın mikrofonunun özelliğini vesaire ekleyebilirsin ki biz de düzgünce bilgilenelim bu kulaklık hakkında. Baştan savma konu olmuş. Teşekkürler.
2,3 Tane özellik vermişsin konuda bunlarla yeterli kalmıyor. Özellikleri genişletirsen daha iyi olur. Fiyatı , sarj edilme süresi, pil teknolojisini, kaç saat müzik dinleyebileceğimizi , kulaklığın mikrofonunun özelliğini vesaire ekleyebilirsin ki biz de düzgünce bilgilenelim bu kulaklık hakkında. Baştan savma konu olmuş. Teşekkürler.
Fiyatını Sonradan Ekledim. Eğer Kulaklığı Satın alıcaksan kulaklıgın Linki Konuda Mevcut. ordan dahada ayrıntılı kulaklıgı inceleyebilir. kulaklık hakkında dahada ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsin.
Fiyatını Sonradan Ekledim. Eğer Kulaklığı Satın alıcaksan kulaklıgın Linki Konuda Mevcut. ordan dahada ayrıntılı kulaklıgı inceleyebilir. kulaklık hakkında dahada ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsin.
Orda yazan 2,3 bilgiyi konu olarak paylaşmışsın bunu kendim de gider araştırıp bulurdum. Sana kulaklığın özelliklerini daha detaylı bir biçimde anlatmanı rica ettim. Bu kulaklığın özellikleri bu saydığın özelliklerle sınırlı kalmıyor bir çok özelliği var. İyi forumlar.
Orda yazan 2,3 bilgiyi konu olarak paylaşmışsın bunu kendim de gider araştırıp bulurdum. Sana kulaklığın özelliklerini daha detaylı bir biçimde anlatmanı rica ettim. Bu kulaklığın özellikleri bu saydığın özelliklerle sınırlı kalmıyor bir çok özelliği var. İyi forumlar.
Orda yazan 2-3 Bilgi dedigin Kulaklıgın Genel Ve en bilinmesi gereken özellikleri Madem araştırıp bulunabilir ozaman araştırarak da bulabilirsin. Ek olarak ricanı değerlendirdim Konuda unuttugum Fiyatı konuya ekledim. Yani kısaca Bu konuyu Kulaklık hakkında genel bilgi sahibi olunması amacıyla paylaştım. eğer satın alınacaksa dahada araştırılıp ona göre değerlendirilip satın alınabilir. İyi Forumlar.
Fiyatından daha düşüğüne kaliteli olanlar mevcut ve alınabilir bir çok seçenek var. Bağlantısı açısından iyi sadece bana göre. Bunun dışında başka tercihler açısından arkada kalır. Yine de düşünen veya almayı isteyenler için bağlantı açısından iyi ve ideal olabilir.