Turbobitte GörmüyorInternet Download Manager(IDM) hemen hemen aynı işi görüyor.
Bazı Yerlere Bakıyorumda Sadece Turbobit Linki KoyuyorİDM veya Eagleget de iş görür illa turbobitten indirme yapmayacaksak tabi
O konuda haklısın bende uyuz oluyorum fakat başka kaynaklardan bulunabilinirBazı Yerlere Bakıyorumda Sadece Turbobit Linki Koyuyor![]()
Belki en günceli sadece o sitede oluyor ben cok görüyorumO konuda haklısın bende uyuz oluyorum fakat başka kaynaklardan bulunabilinir![]()
Sana kalmışBelki en günceli sadece o sitede oluyor ben cok görüyorumneyse ozaman cekilişi yapmıyorum
![]()
cboxa ne yalvarcam limit var onda gereksiz cöpJD bu kadar fazla kullanılmıyor çünkü premium hesap mantığı ile çalışıyor cbox yönetirken her zaman İDM önerirdim çünkü jd den 2 kat daha iyi.
Kimse sana yalvar demiyor zaten? İDM JD'den ne kadar iyi olduğunu söylüyorum.cboxa ne yalvarcam limit var onda gereksiz cöp
Herşey Çekilişle Olmaz Fakat Çekilişinde Faydaları Varneyse ozaman cekilişi yapmıyorum![]()
Nasıl yani acıklık getirHerşey Çekilişle Olmaz Fakat Çekilişinde Faydaları Var![]()
Emri Vaki Olarak Bunu Demek Yerine ;Nasıl yani acıklık getir
Diye Sorsan Daha Makul Olur. Ve Seni Aydınlatayım. TurboBit'i Kullanan Kadar Kullanmayanlar Var Kullananlar İçin Çekiliş Yaparsan Onlar İçin Faydalı OlacaktırNasıl yani, anlayamadım. Açıklık getirirmisin?
Kimse Tıklamıyor Yapmamın bi anlamı kalmıcakEmri Vaki Olarak Bunu Demek Yerine ;
Diye Sorsan Daha Makul Olur. Ve Seni Aydınlatayım. TurboBit'i Kullanan Kadar Kullanmayanlar Var Kullananlar İçin Çekiliş Yaparsan Onlar İçin Faydalı Olacaktır![]()
Turbobit Premium Hesabın varmış gibi hızlı indiriyorsun videoyu izleTam Olarak Anlamadım Zaten Premium Hesabımız Oldugunda Hızlı İndiriyoruz Orası Ayrı Mesele Bu Dahadamı Hızlandırıo Biraz Daha Açıklayıcı Olurmusun