Üye
Kardeşim yanlış yere yazmışım sana bir hakaret vs. yok. İşi makaraya vurup konuyu saptırma iade yapmıyorsan ikinci spoofu atmadan neden banlıyorsun? Serial değişti de ban olduğu gibi duruyor yeni hesap aç dedin açtık. Skinli hesaba girme dt olma ihtimaline karşı dedin, secure boot uyarısı verecek bişey açma dedin , hiç bir şey açmadım sunucudan banlamanı gerektirecek bir husus yok üste binmeye çalışma.İade attığın fotoğrafta yazdığı gibi serial değişmiyorsa iade var, spoofu atmış yetkili arkadaş serialler değişmiş sorun senle alakalıysa biz ne yapabiliriz? Not: format atmayı bile öğretmiş yetkili
Güzel kardeşim bu yazdıkların ne :d
Ekli dosyayı görüntüle 108198
Cevap verin serialler değişti ee nasıl dolandırdık o zaman ?
Ekli dosyayı görüntüle 108200
+son attığın fotoğraftaki mesajlara yanıt olarak "tamam işte, spoof olmuş sıkıntı yok" yazdın bu sabah oyuna girince ban var diyorum indirme linki atıyorsun. Şimdi ne yapacağım diyorum orda yazıyor diyorsun.İade attığın fotoğrafta yazdığı gibi serial değişmiyorsa iade var, spoofu atmış yetkili arkadaş serialler değişmiş sorun senle alakalıysa biz ne yapabiliriz? Not: format atmayı bile öğretmiş yetkili
Güzel kardeşim bu yazdıkların ne :d
Ekli dosyayı görüntüle 108198
Cevap verin serialler değişti ee nasıl dolandırdık o zaman ?
Ekli dosyayı görüntüle 108200
Spoof atılmış her restartta serial değişiyor ürünle alakalı sorun yok. İade üründe sorun varsa (serial değişmemesi) durumunda yapıldığı zaten discord sunucusunda yazıyor linkte ekstra olarak belirttim dolandırma gibi durum söz konusu değil. Cihazına riskli işlem yaptığıma dair iftirada bulunuyorsun ? iyi niyetimle ben yine iade yapardım iftira atmasaydın.Kardeşim yanlış yere yazmışım sana bir hakaret vs. yok. İşi makaraya vurup konuyu saptırma iade yapmıyorsan ikinci spoofu atmadan neden banlıyorsun? Serial değişti de ban olduğu gibi duruyor yeni hesap aç dedin açtık. Skinli hesaba girme dt olma ihtimaline karşı dedin, secure boot uyarısı verecek bişey açma dedin , hiç bir şey açmadım sunucudan banlamanı gerektirecek bir husus yok üste binmeye çalışma.
O yüzden mi şikayeti yazmadan önce sunucudan banladın ?Spoof atılmış her restartta serial değişiyor ürünle alakalı sorun yok. İade üründe sorun varsa (serial değişmemesi) durumunda yapıldığı zaten discord sunucusunda yazıyor linkte ekstra olarak belirttim dolandırma gibi durum söz konusu değil. Cihazına riskli işlem yaptığıma dair iftirada bulunuyorsun ? iyi niyetimle ben yine iade yapardım iftira atmasaydın.
Anydesk bağlandığında arkadaş bağlantıyı kesip başka satıcıyla spoof hakkında bilgiler veriyormuşsunO yüzden mi şikayeti yazmadan önce sunucudan banladın ?
Komiksin kardeşim kanıtlarını sunarsan daha hızlı çözülür.Anydesk bağlandığında arkadaş bağlantıyı kesip başka satıcıyla spoof hakkında bilgiler veriyormuşsun
Temp spof değil sattığın perm spof daha sattığın ürünün ne olduğunu bilmiyorsun.Spoof atılmış her restartta serial değişiyor ürünle alakalı sorun yok. İade üründe sorun varsa (serial değişmemesi) durumunda yapıldığı zaten discord sunucusunda yazıyor linkte ekstra olarak belirttim dolandırma gibi durum söz konusu değil. Cihazına riskli işlem yaptığıma dair iftirada bulunuyorsun ? iyi niyetimle ben yine iade yapardım iftira atmasaydın.
Serial değişmesi spofun tuttuğu anlamına gelmez hala yasaklıyım. Ücret iadesi talep ediyorum.Temp spoof değil güzel kardeşim insyde biosa amidewin atmamı mı bekliyorsun boot öncesi spoofluyor müşterilerim kullanıyor. Serial değiştiğini kabul ettin spoof yaptığımız başka kişide çalıştığını belirtmiş daha ne istiyorsun ?
Başka kanıta gerek yok herhalde. Konu kilitlenirse sevinirim
Kardeşim tutmazsa iade var mı diye sorsaydın ben ne yapabilirim orada açıkça yazmışım iade şartlarını. Sana daha yazmayacağım. moderatörler gerekli açıklamayı yapsın bakmayacağım konuya.Serial değişmesi spofun tuttuğu anlamına gelmez hala yasaklıyım. Ücret iadesi talep ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?