26 Haz 2020 #1 EminHD E Onaylı Üye Katılım 20 Nis 2018 Mesajlar 64 Tepki puanı 6 8 HİZMET YILI Arkadaşlar samsung j8model telefonum var ve jiroskop sensörü yok sonradan taktırsam uyumlu olurmu çalışırmı bide pubg ounarken çok performansı olacak 0-50tl arası bir jiroskop önerirseniz sevinim
Arkadaşlar samsung j8model telefonum var ve jiroskop sensörü yok sonradan taktırsam uyumlu olurmu çalışırmı bide pubg ounarken çok performansı olacak 0-50tl arası bir jiroskop önerirseniz sevinim
26 Haz 2020 #2 KralBatuhanx K Onaylı Üye Katılım 25 Haz 2020 Mesajlar 64 Tepki puanı 1 Yaş 22 5 HİZMET YILI kendi jiroskop ayarlarını bul kendine bence hepsini dene denerim ben öyle buldum ve gayet güzel ayarlarım var
kendi jiroskop ayarlarını bul kendine bence hepsini dene denerim ben öyle buldum ve gayet güzel ayarlarım var
26 Haz 2020 Konuyu başlatan #3 EminHD E Onaylı Üye Katılım 20 Nis 2018 Mesajlar 64 Tepki puanı 6 8 HİZMET YILI KralBatuhanx' Alıntı: kendi jiroskop ayarlarını bul kendine bence hepsini dene denerim ben öyle buldum ve gayet güzel ayarlarım var Genişletmek için tıklayın ... Ya kardeşim anlamıyormusun telefonumda sensöt yok diyorum ayar veriyorsun
KralBatuhanx' Alıntı: kendi jiroskop ayarlarını bul kendine bence hepsini dene denerim ben öyle buldum ve gayet güzel ayarlarım var Genişletmek için tıklayın ... Ya kardeşim anlamıyormusun telefonumda sensöt yok diyorum ayar veriyorsun
26 Haz 2020 #4 gilavoka Seçkin Üye Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 319 Çözümler 2 Tepki puanı 22 Ödüller 8 Yaş 25 Sosyal 9 HİZMET YILI Kendi seçiminle sana en uygun olanı daha rahat bulursun daha çok işini görür biraz vait ayırıp öyle yapmalısın bence.
Kendi seçiminle sana en uygun olanı daha rahat bulursun daha çok işini görür biraz vait ayırıp öyle yapmalısın bence.
26 Haz 2020 #5 HimuraKenshin YOU DİED Seçkin Üye Katılım 27 Şub 2019 Mesajlar 303 Çözümler 2 Tepki puanı 10 Ödüller 7 Yaş 26 7 HİZMET YILI kendi jireskop'unu yap bence para ile önermem
26 Haz 2020 #6 Braveslow B Onaylı Üye Katılım 13 Haz 2020 Mesajlar 52 Tepki puanı 0 Yaş 25 5 HİZMET YILI Benimde önerim kendi jiroskopunu yapmandır performansını daha iyi etkileyecektir.