Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
babayaganın ölmesi dışında gayet güzeldi .klasik sürükleyici aksiyon jhon wick e yakışır cinsten . Ölü adamın eli sahnesi çok güzeldi pokerciler direk anlamıştır orda
Seri de yaptıkları bence en kaliteli bölüm bu olmuş, farklılıklar vs. beklenmedik durumlar harici kamera açıları, ortamlar, senaryo gibi şeyler bana baya kaliteli geldi. Değeri bilinmese de bence bu 2023'ün en kaliteli Film'lerinden biri Marvel extra abartılıyor.
neo-noir aksiyon gerilim filmi. seviyorum fakat yöneten chad stahelskinin eksikleri olduğunu düşünüyorum. shapter 3ün devamı yine john wick başrolde.yanlış hatırlamıyorsam yatırım yaptıkları 200milyon dolarlık yakın bir bütçeyi iki katına çıkardılar. yani keanu reeves john wick olarak geri dönüyor ve kesinlikle hiç kimse onun yerini tutamaz. aksiyon sahneleri nefes kesici ve filmin görsel stili muhteşem.
Filmin yarısında kapatıp çıktım. Takım elbise içinde çelik yelek mi var bilmiyorum yüzüne örtüp mermiden kaçıyor, tabancadan 20 30 mermi çıkıyor ve her 2 dk da bir bı çatışma çıkıyor. Baydı yani izlerken