onu da okurum herkes çok övüyor malda top 1 manga zaten atmosferi de çok hoşuma gidiyorkatılıyorum
Post automatically merged:
ancak berserkte çok güzel bir animangadır kesinlikle tavsiye ederim
benzer bir anime önerecek var mı ?en iyi anime/manga jojodur aksini idda eden debate gelsin
amacım senin tepkini ölçmekti de şaşırdım doğrusu genelde guts mainler kanser tipler olurKişiden kişiye göre değişkenlik gösterebilir elbet fakat bana göre de berserk'tir
bence değil ben jojoyu bitirdim ama öyle aman aman bir anime gibi gelmedi banaen iyi anime/manga jojodur aksini idda eden debate gelsin
Yok be herkesin izlediği farklı olabilir tabii ki saygım varamacım senin tepkini ölçmekti de şaşırdım doğrusu genelde guts mainler kanser tipler olur
bence opmen iyi anime/manga jojodur aksini idda eden debate gelsin
Jojo evet iyi ama bence net olarak hxh daha eğlenceli, mangasını okumuş birisi olarak da ekliyim eğer mangaka iyi bir durumda olsa ve hikaye belirli bi süre içinde devam etse bence daha iyi bir yere gelebilirdi.en iyi anime/manga jojodur aksini idda eden debate gelsin
Part 1,2,3 çizimlerini kimse beğenmedi ama bence en iyileri onlarçizimlerini beğenemiyorum jojonun nedense