- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
Süper Üye
azizbeywt' Alıntı:super adamsin <3
Eywallah
azizbeywt' Alıntı:super adamsin <3
Eywallah
ConfuserEx de kırıla bilirlDarkAngeL' Alıntı:ConfuserEx Koy hiç yoktan iyi
SupeRHackerSWT' Alıntı:bize bu korumalar sökmez canısı
lan adamın canını sıkmayın akşam akşam iyi aferim kullanacaksan kullan ne artislik yapıyosun sen kırmayı öğrenirken biz patlatıyoduk![]()
![]()
![]()
LSDesign' Alıntı:evet kardeşim denedim çalışmıyo resleme
Çalışanda çalışıyor sende nie çalışmıyor sorun sende bak bakayım 1 tne resleme çalışmıyo diyen varmı ?
TheProAile' Alıntı:ConfuserEx de kırıla bilirlDarkAngeL' Alıntı:ConfuserEx Koy hiç yoktan iyi
tamam he sensin![]()
![]()
![]()
![]()
Koury Kouna' Alıntı:SupeRHackerSWT' Alıntı:bize bu korumalar sökmez canısı
lan adamın canını sıkmayın akşam akşam iyi aferim kullanacaksan kullan ne artislik yapıyosun sen kırmayı öğrenirken biz patlatıyoduk![]()
![]()
![]()
LSDesign' Alıntı:evet kardeşim denedim çalışmıyo resleme
Çalışanda çalışıyor sende nie çalışmıyor sorun sende bak bakayım 1 tne resleme çalışmıyo diyen varmı ?
TheProAile' Alıntı:ConfuserEx de kırıla bilir
tamam he sensin![]()
![]()
![]()
![]()
hackerSahti' Alıntı:
superhackerswt benım kıramazmıym ? denemeye bile gerek yok sjsjsj
BozkurtTeam' Alıntı:hackerSahti' Alıntı:superhackerswt benım kıramazmıym ? denemeye bile gerek yok sjsjsj
Sen konuşma heykır saatyi her hileni crackliyomhttp://prntscr.com/e8au46
hackerSahti' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:Sen konuşma heykır saatyi her hileni crackliyomhttp://prntscr.com/e8au46
sana soran olmadı yeğen. ayrıca benım verdiğim proje dostum .
BozkurtTeam' Alıntı:hackerSahti' Alıntı:sana soran olmadı yeğen. ayrıca benım verdiğim proje dostum .
bilmiyodum valla bana Çorumlu attı şuna random kodu ekle diye :ma kirekid yazanı kırekledim koruma yoktu QWEQW
hackerSahti' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:bilmiyodum valla bana Çorumlu attı şuna random kodu ekle diye :ma kirekid yazanı kırekledim koruma yoktu QWEQW
korumasız bir şeye krekledim nedemek la ?
knk o en fazla edit olur sjsjsjsj
Çorumluya soracam niye atmış sana o dosyayı. silmesini istemiştim.
DarkDayS™' Alıntı:La İyiki Bir Cracklemeyi Öğrendin Abartmana Gerek Varmı Gel Bide Çorumluyu Crackle :WQEQ
kardeş benım dosyamı alıp benı atmak nedemektir. ? şikayetçi olacam :SBozkurtTeam' Alıntı:hackerSahti' Alıntı:korumasız bir şeye krekledim nedemek la ?
knk o en fazla edit olur sjsjsjsj
Çorumluya soracam niye atmış sana o dosyayı. silmesini istemiştim.
Aga team kurduk onun üstünde çalışcaktık biz WEWQE
DarkDayS™' Alıntı:La İyiki Bir Cracklemeyi Öğrendin Abartmana Gerek Varmı Gel Bide Çorumluyu Crackle :WQEQ
BozkurtTeam' Alıntı:DarkDayS™' Alıntı:La İyiki Bir Cracklemeyi Öğrendin Abartmana Gerek Varmı Gel Bide Çorumluyu Crackle :WQEQ
Çorumlunun eski verisyonları crackleniyodu yiğen![]()
hackerSahti' Alıntı:kardeş benım dosyamı alıp benı atmak nedemektir. ? şikayetçi olacam :S
DarkDayS™' Alıntı:Şimdikiler Fazla Kıramıyor Buğra Kırıyor Diye Biliyorm Tek PackerSahti KıramazEski Versiyonlarını Kreklemiştir
![]()
DarkDayS™' Alıntı:Şimdikiler Fazla Kıramıyor Buğra Kırıyor Diye Biliyorm Tek PackerSahti KıramazEski Versiyonlarını Kreklemiştir
![]()