Joypara Dekont Acil Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
(UYARI: Lütfen sadece anlayanlar yorum yapsın mesaj kasmak isteyenler yazmassa sevinirm durumum ciddi)
Arkadaşlar 1 hafta önce joygame destek ticketi üzerinden e posta değiştirme talebinde bulunmuştum.
Bekledim bekledim yanıt verilmedi en geç 2 günde geri bildirmede bulunan insanlar 1 haftadır yanıt vermemişti
bnde birdaha bile göndermek istedim ama "Joypara alımına ait dekont/mail ekran görüntüsü linki" adında yeni bir seçenek gelmişti. Hesabım 4 yıldız ve e postama ulaşıp duruyorlar joypara dekontuna ihtiyacım var bu işlemi nasıl yaparım arkadaşlar lütfen yardım edin.
m2kkoY.jpg

Üye
8 HİZMET YILI
KARDEŞİM 5000 NAKİT ÇEK HAVALAALE İLE ATM'DEN DEKONT İSTERMİSİNİZ DİYE SORAR EVETE BAS AL DKEONTUU FOTOSUNU ÇEK AT DEĞİŞTİRİRLER BAŞIMA GELDİ ÇÜNKÜ 5 YILDIZDI 1 YIL ÖNCE HESAP BIRAKTIM ZULADAYIM ŞİMDİ

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
KARDEŞİM 5000 NAKİT ÇEK HAVALAALE İLE ATM'DEN DEKONT İSTERMİSİNİZ DİYE SORAR EVETE BAS AL DKEONTUU FOTOSUNU ÇEK AT DEĞİŞTİRİRLER BAŞIMA GELDİ ÇÜNKÜ 5 YILDIZDI 1 YIL ÖNCE HESAP BIRAKTIM ZULADAYIM ŞİMDİ
Kardeşim sen harbi delikanlısın saol yha valla kral adamsn <3

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
En kötü migros yada ATM üzerinden 5 liraya yükleyerek dekont iste onu ss alarak yollayabilirsin iyi forumlar

Üye
9 HİZMET YILI
Yukarıda arkadaşların da söylediği üzere hesabına uygun miktarda Joypara çek, ödeme yöntemi olarak havaleyi seç sana verilen banka hesap numalarından herhangi bir atm ye giderek havale yap. Enpara kullanıyorsan eğer havaleden ücret almıyor biliyorsun. Havaleyi yaptıktan sonra işleme dair dekont istermisiniz diye soracak sana dekontunu aldıktan sonra gönderimini sağlarsın. Amaç burada hesabın sana ait olup olmadığını doğrulamak zaten, hangi hesap adına havale yapıldığını onlar sistem üzerinden görürler. Geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...