devour hocam çok iyi oyunJumpscare bol olan oyun önerir misiniz?
devour hocam çok iyi oyunJumpscare bol olan oyun önerir misiniz?
Peki neden boyle bir oyun oynamak istiyorsun ? benim bildigim devour var ama oda arkadaslarla oynayabilecegin guzel oyunJumpscare bol olan oyun önerir misiniz?
Kanka Devour alınabilir arkadaşların falanda varsa gerçekten zevkli farklı maplerde var sıkılmadan oynarsın biz 4 kişi 35 dakikada bitirmiştikJumpscare bol olan oyun önerir misiniz?
Outlast Serilerine Bakmadıysdsan Bak derimJumpscare bol olan oyun önerir misiniz?
brom incelemeye aldım teşekkür ederimPhasmophobia var ozaman reis oynamadım ama izledim gayet güzel oyun
kanka izledimde aşırı kötü hiç beğenmedim..Terrifier 1,2 Öneririm efsane bi korku film kanka
Five Nights at Freddy's walkroughlarını çok inceledim oynamak hiç nasip olmadı tekrardan aydınllatığın için teşekkür ederim<#Eğer jumpscare bol olan bir korku oyunu arıyorsanız, Outlast ve Five Nights at Freddy's gibi oyunlar size uygun olabilir.
Outlast, bir psikiyatrik hastanede geçen bir korku oyunudur ve oyuncuların çeşitli engelleri aşarak sırları keşfetmesi ve hayatta kalmaya çalışması gerekiyor. Oyun, atmosferik bir korku deneyimi sunarken, jumpscare'lerle de dolu.
Five Nights at Freddy's ise bir pizza restoranında geçen bir korku oyunudur ve oyuncular, korkunç robotları kontrol etmek için güvenlik kameralarını kullanarak hayatta kalmaya çalışıyorlar. Oyun, beklenmedik jumpscare'lerle dolu bir atmosferik korku deneyimi sunar.
Ancak, her iki oyun da oldukça korkutucu ve şiddet içerikli olabilir, bu nedenle oyunlar hakkında bilgi sahibi olmadan önce oynamak isteyip istemediğinizi dikkate almanız önemlidir.
rica ederim efendim <3Five Nights at Freddy's walkroughlarını çok inceledim oynamak hiç nasip olmadı tekrardan aydınllatığın için teşekkür ederim<#
dying light 2 kere bitirdim hocam hileli kullanınca pek korku kalmıyorTam olarak korku diyebilir misin bilmiyorum ama Dying Light serisini oynamanı önereceğim dostum. Hem hikayesel olarak hem psikolojik etkileri olarak aşırı derecede saracağına inanıyorum. Bununla birlikte Sons of The Forest'ın mağaralara da bir göz atabilirsin.![]()