Jungda scriptle iyi çalışan çarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Yeni güncellemeden dolayı şuanda scde bir sıkıntı varmı sizde bende çalışmıyor aslında oyuna girerken sesleri veriyor ama oyun içinde sıkıntı shift filan yok

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
daha önce kullandığım scriptlerde lee sin saçmalayabiliyordu target konusunda bence lee iyi bir seçim olmayabilir

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
leesın (configin iyiyse)
graves
karthus (karşıda ct jungle yoksa)

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Leesin tek geçerim fakat eski yamada spell'de kullanırken oyunun çökme hatası vardı o yeni yamada düzelirse gayet akıcı bir şekilde leesin oynanabilir diye düşünüyorum.

Osman Demirci
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Wukong Warwick

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
lee sin twitch graves gibi skill shotu veya skill dodgeleyerek kite yapan heroları düşün onlarla iyi oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
leesin skil shotları çok güzel leesin öneririm

UwU :3
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
olaf ve twitch aşırı güçlüler ama jungu dönmekte twitch iyi diyemem gangleri sağlam

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sadece spaceye basmakla olmaz tanka insect atmayı kimse istemez bana kalırsa graves,kindred,olaf,skarner gibi şampiyonları oynayabilirsin hem tank metası var tanklar bana göre her zaman bir adım önde

İyi dedinde zaten settingsten ayarlayabiliyorsun odağı adc ye çektiğinde tank herolara da insect atmazsın :)

T H O R
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
İyi dedinde zaten settingsten ayarlayabiliyorsun odağı adc ye çektiğinde tank herolara da insect atmazsın :)
onu biliyorum ama burda bu konuları açanlar hileyi yeni kullanmaya başlayanlar veya ayarlarına tam hakin olmayanlar.Ben genel bir soruna değindim ama sen de haklısın ama gerektiğinde adcyi bırakıp karşı midi kesmen de gerekebilir yani heroyu kendin öğrenmen daha iyi(örneğin adc baya arkadadır sen de karşının midini takıma insectlemek istersin savaşın içinde ayarları değiştirecek halin yok.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Elise de baya iyi oluyor 10 maçta 1 lose aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...