Just Cause 3 oyunu indirimde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Jaust Cause 3 ü tavsiye ederim Çok Güzel Oyun Grafikleri de güzel indirimdeyken Kaçırmamanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
indirim oyunu bitirdikten sonra mı gelir ya hep

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Benim Steam'den alıp sonra da iade ettiğim tek oyundur kendisi. Bana çok düz geldi - grafikler güzel, mekan tasarımları da güzel ama farklı hiçbir şey yok. Sürekli etrafı patlatıyorsunuz. Tek amacınız sağı solu yıkmak; ve ne kadar yaratıcı şeyler yaptığınızın da bir manası yok zira oyun yaptıklarınızı ödüllendirmiyor bu manada. Benim gaz tankerlerini götürüp trafolara bağlayıp patlatmam ile roketatar sıkıp patlatmam veya helikopter ile saydırmamın sonucu aynı. Bu durum beni çok sıkmıştı, eğer yaptığın yaratıcı hareketleri ödüllendirse daha çok zevk alırdım diye düşünüyorum (bu konuda en güzel örnek EA'nın Bulletstorm'u galiba:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Just Cause 2'yi sevdiysen bunu da sevmen muhtemel, açık dünya, patlatılacak bir sürü yer ve çok güzel tasarlanmış bir harita var.. İnsanın patlatası değil yaşayası geliyor. Sadece bana biraz çerezlik geldi, verdiğim parayı haketmediğini düşündüm.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Grafik olarak mükemmel görünüyor almaya çalışacağım.

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Eyvallah kardeşim teşekkür ederim bilgilendirdiğin için kapak fotoğrafında harika çok sevdim

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Oyunun 2. versiyonunu bitirmiştim eğlenceliydi bakalım Bahtiyar bilgisayarım kaldıracak mı alıp deneyelim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...