Uzman Üye
Arkadaşlar juul almayı düşünüyorum kullanan varsa 1 pod ne kadar götürüyor bilgisi olan yazabilir mi alınabilir bir cihaz mı?
Moderatörün son düzenlenenleri:
ben sigara kullanmıyorum zaten zevkine alıcam dostum 1 podu 5-6 kere doldurabilir miyim mesela?Bir pod 1 günde ortalamanın bir tık üstünü kullanıyorsanız bitiyor. Fakat iyi yanı şu 10-15 defa dolum yapabilirsiniz. Tavsiyem likitinizi iyi seçmeniz. 4'lü pod 2 ayı bile zorlayabilir.
Sigara hissiyatını veriyor fakat bir zaman sonra sigara isteği uyandırabiliyor sizde. Bırakmak tamamen kendinizde bitiyor. Elektronik sigarayla iyi hissedecekseniz kullanabilirsiniz fakat ciğerlere zararının olduğunu düşünüyorum. Sigaraya nazaran tabii ki daha sağlıklı bir seçenek.
burada aslında cevabını vermiştimben sigara kullanmıyorum zaten zevkine alıcam dostum 1 podu 5-6 kere doldurabilir miyim mesela?
tamamdırLikit alırken biraz parana kıy pahalı bişey al ucuzlarında tat tuz yok
bide dostum bi sorum daha var 1 kere full şarj ettigimde kaç saat giderburada aslında cevabını vermiştim
4'lü pod 2 ayı bile zorlayabilir.
içiminize bağlı olarak değişir doldurmanız
450ortalama nekadar juul fiyatı
baktımda kanka ucuz ama pod ları pahalı biraz
sigara içen biri değilim zaten zevk için alacağımuzun zamandır vape kullanıyorum,juul seni sigaran kesmez haberin olsun pod ise bir kaç hafta götürüyor
herkes öneriyor çevremdeki bu işin içinde olan çok arkadaşım varJuul pod alacağına almamanı tavsiye ederim.