K0RAY Hayırlı Olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Hayırlı olsun kardeşim süper mod olmuşsun artık co admin i de bekleriz :D

Çok hızlı yükseliyon valla

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Gereksiz konu kardeşim. Sırf hayırlı olsun demek için konu açmaya gerek yok, yüzünede söyleyebilirsin

Nothing.
Süper Üye
10 HİZMET YILI
Eyvallah kardeşim benim okul başlıcagı için olamıcağım diye düşünüyorum ama bakıcağız artık .Bu arada yeni birşey düşündük siteden gitmemeyi düşünüyorum illa giricem yani :D Mod olucam yarın kısa sürede tekrar s.mod olcam

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
K0RAY' Alıntı:
Eyvallah kardeşim benim okul başlıcagı için olamıcağım diye düşünüyorum ama bakıcağız artık .Bu arada yeni birşey düşündük siteden gitmemeyi düşünüyorum illa giricem yani :D Mod olucam yarın kısa sürede tekrar s.mod olcam

İmzanı güncelle :D

Nothing.
Süper Üye
10 HİZMET YILI
BuğraBey' Alıntı:
K0RAY' Alıntı:

İmzanı güncelle :D

chronic'i bekliyorum

Efsane Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim öncelikle yetkin hayırlısı olsun, ben 1-2 gün şehir dışında olduğum için forumla ilgilenemedim. Yarın gece müsait olacağım inşallah, bir ara güncelleriz imzanı.

Nothing.
Süper Üye
10 HİZMET YILI
Chronic' Alıntı:
Kardeşim öncelikle yetkin hayırlısı olsun, ben 1-2 gün şehir dışında olduğum için forumla ilgilenemedim. Yarın gece müsait olacağım inşallah, bir ara güncelleriz imzanı.

Eyvallah bekliyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...