Kablonet hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba bugün sabah vodafonenetten kablonete geçiş yaptık internet bir yarım saat önce geldi şimdi bu modem aynı anda iki tane yayın yapıyor birisi 2.4ghz bandında diğeri 5ghz bandında benim bildiğim kadarıyla ghz yükseldikce veri alış veriş hızı artıyor fakat kapsama alanı düşüyor ben modemin yanında 5ghz yayın yapan internete bağlanıyorum 3mbps üstüne çıkmıyor şimdi pcden 2.4ghz yayın yapana bağlıyım bundada 3mbpsin üstüne çıkmıyor şuan vodafone aboneliği devam ediyor ondan mı böyledir

Braveheartz
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kablonet kullanan arkadaşlarım memnun çoğu sorun yaşmamışlar

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
geçişin tam yapılmıştı bir öğren istersen.

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
oldum olası kabloneti sevmem arkadaşlarıma da hep sorun çıkartmıştı zamanında en iyisi netspeed kardeşim imkanın varsa ona geçmeni tavsiye ederim

Roseline******************************************
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kablonet bence sorunlu bir hizmet veriyor tercih etmem bide müşteri hizmetlerini arayıp tam geçiş yapılmışmı öğren istersen

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
evet bu tam geçiş muhabbetinden dolayı
Post automatically merged:

oldum olası kabloneti sevmem arkadaşlarıma da hep sorun çıkartmıştı zamanında en iyisi netspeed kardeşim imkanın varsa ona geçmeni tavsiye ederim
artık sağlayıcı değiştirmekten bıktım dursun bu biraz

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bu konu hakkında müşteri hizmetleri bizden daha fazla yardım edeceğini düşünüyorum o yüzden müşteri hizmetleriyle konuş

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bu konu hakkında müşteri hizmetleri bizden daha fazla yardım edeceğini düşünüyorum o yüzden müşteri hizmetleriyle konuş
evet müşteri hizmetleri ile konuştum ertesi gün için arıza kaydı oluşturdular ekip gelip ölçümleri testleri yaptılar en sonunda modemin arızalı olduğu tespit edildi en geç 1 hafta içinde yeni modem getireceklerini söylediler bakalım beklemekteyim. Neyse ki vodafone bağlantısı taahhütlüydü şuan onu kullanıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...